torsdag 14 april 2011

Det kommer de kommer.

Försökte mobilblogga i söndags, men tydligen kom de aldrig upp.
Va snopet för er!
Och för mig. Här tror man att man håller er uppdaterar er, men så har jag inget skrivit på över en vecka.

Vi flyttade i helgen.
Förstår ni hur underbart det är med öppna ytor?!
Först så hade vi kartonger och säckar överallt, men nu börjar det ta form! O man kan nu gå på dessa fantastiska golvytor. Det är så härligt. Visst hade det var lite mer härligt om inte 3 katter o en hund tog upp en massa plats. Men hey.. man kan ju inte få allt. :P
Allt har gått bra iaf. Jag nyser lite, men tror (läs "intalar") att det är pollen som spökar igen. Det var så förra året oxå. Nyser nästan mer på jobbet, vilket borde va ett tecken på att det inte har bara med päls o göra.

Abbie o jag, plus en kompis o hennes staffe, har börjat på Rallylydnaden nu. Var på kurstillfälle nummer 2 ikväll! Det funkade mycket bättre denna gång, förra gången skulle hon bara sniffis överallt. Det ska bli kul o komma ut på tävlingsplanen i Juni o se vad vi kan plocka för poäng :)
Måste även nöta LK1 momenten så man kan dra av även en sådan tävling om några månader.
WP har fått hamna på hyllan lite nu. Mest för att jag missar 3 tävlingar för att jag har annat uppbokat. Men kommer åka o DW-promma när tillfälle ges. Motion kan man inte få för mycket av!
Här kan man inte direkt haka på selen utanför dörren o köra, utan måste ta bilen o köra iväg en sväng. Vilket såklart oxå måste bli av. Men ju mer ansträngning, desto lätte o hitta genvägar.

Nästa vecka är det påskis. På Skärtorsdagen spelar Zombiesuckers på Platens igen, same procedure as last year! Förfest hos M's syster innan. Kommer bli awesome! :)
Annars är det jobb som vanligt.

Nu har ni fått en liten inblick i vad som hänt sen sist.
SÅ DÄ SÅ.

Hej!

Inga kommentarer: