fredag 27 maj 2011

Breakfast for a Queen

Fattar nu hur jävla gött det är med thekakor eller? Jag är en frukost människa, alltid en macka o juice eller yoghurt. Men jag får så dåligt samvete när jag köper vitt bröd så det blir oftast nåt nyttigare, förutom igår! Nybakade stora låg dom där på Ica :)
Att klockan är kvart i 3 o jag äter frulle nu med Cola kan man ju oxå tycka är lite knas... men kom hem 4 inatt o gick upp vid 12.
Samma sak i igår. Nattvandrat runt Norrköpings horse show i Åby. Fick iaf en snygg träningsdress som tack!
Tävlingarna har hållt på sen förra veckan, men det har vårt lugnt alla dagar. Anledningen till att vi skulle patrullera var att det skedde vandalisering där förra året som de ville undgå i år.
Självklart händer det ju grejer när Nica är i farten! så vid 12 hugget så säger ägaren till stället till oss att dom sett en raggarbil ställa sig nere vid vägen med avstängda ljus, så han ville att vi skulle ta ett varv där för o visa oss. Sagt o gjort! O när vi närmar oss så börjar Lotta o skrika "Vafan håller ni på med??" Då är det två killar som står på kanten av arenan o sliter upp en amerikansk flagga. Så hon börjar springa, o jag är ju inte sen att hänga på så vi kutar efter dom, o dom blev livrädda när Lotta sen skriker "Vi släpper hundarna!!" Så hör man dom säga "skit shit" o lägger heja på ryggen o drar.
Det typiska var ju att när ju kommer upp på kullen o ska ner på vägen så vurpar Lotta, o jag snubblar till på en jävla slang :) men upp på benen igen o kutar efter... men tyvärr hann dom rivstarta iväg med bilen typ 10m ifrån oss... skit!
Hade vart jävligt kul om vi hunnit fram! Tror jag iaf. Hade fan slängt mig in i bilen o slitet tag i flaggan. Jävla ungar.
Sen hade vi skrattfest o adrenalinpåslag de sista 3h kan jag säga :) fan om man kunde sett sig själv kutandes, snubbla/ramla, upp igen o springa för glatta livet! Haha.

Igår var mamma o pappa här o vi bjöd på middag o fika.
Sen när som åkt så drog vi Stadium där Peter hade fixat mina inlines! Så äntligen en månad senare kan jag använda dom :)
Synd att det åskar o spöregnar nu bara...

Nu blir det soffan resten av dagen. Ikväll ska jag köra ett lydnadspass med Abbie... tävling på onsdag, o det gick helt åt pipsvängen i onsdags. Känner tryggt!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer: