torsdag 22 juli 2010

En uppdatering modell större

Ja nu var de ju över en vecka sen jag skrev nånting o uppdaterade era små nunor med mitt händelserika liv.

Har jag vart upptagen?
Nae. Inte direkt faktiskt.
Utan de har helt enkelt bara "fallit mellan stolarna".

Kommer inte riktigt ihåg vad som hände i torsdags förra veckan.
Men de va säkert en bra dag.
På fredagen åkte vi iaf en sväng till Smultronstället igen, iaf för min del. Den här gången med M, Cilly o hennes karl T.
Stod verkligen i vaöet o kvalet den här gången. Hade innan bestämt mig för Hello Kitty glassen eftersom de va bubbelgumsglass, men den såg så himla liten ut... så de fick bli Chokladexpressen. Den innehåll MYCKET chokladmousse... de va väl inte riktigt va jag hade hoppats, men den gick ner iaf!


Lördagen spenderades hemma på dagen o på kvällen åkte vi till Mantorp på lite grillis.
M jobbade o var alldeles för trött för o åka tåg, så han fick va hemma.
Vädret var inte alls de bästa till en början. När vi kom in i Mantorp blev de kolsvart o de störtregnade o åskade som värsta kriget! Innan när jag var hemma, precis innan vi åkte så åskade det här hemma oxå och de bara SMALL! Precis som att en bomb smällde av. Riktigt läskigt faktiskt, o jag brukar inte va så brydd om åskan.
Men de löste ju upp sig såklart efter nån timme. Så då blev de grill, sen kubbis, o sen en massa spel o lekar o en jävla massa vin! :P Jag som är så smart o förståndig skulle ju förstås ha tagit det lite lugnt med vinet eftersom jag skulle upp klockan 7 och jobba... men vid 2 hade jag tydligen helt glömt bort det. Så jag kom hem innanför dörren vid halv 4 o va inte ett dugg nykrare då. Tur att M iaf var här hemma o hade lite koll på mig.


Jag ser lite..."onykter" ut? när jag försöker placera kameran för självutlösning, men råkade ta kort istället.
(var de bara jag som reagerade på ordet utlösning nu?)




Det sjuka var att jag inte var bakis på hela söndagen?!
Vaknade o va väl lite skakis under dagen på jobbet, men inget mer.
Käkade pizza o snaskers på kvällen o sen va jag helt återställd :)
Undra va den hemliga ingrediensen var...

Fick reda på lite, vad jag trodde var STORA förändringar på jobbet, vilket jag trodde skulle leda till större grejer. Men det visade sig att det inte alls handlade om några stora grejer... :/ Trist, men men, inte direkt förvånad. Ska iaf jobba heltid o åka 4 ggr till sthlm under augusti. Så de kan ju bli kul iaf!
Har sökt lite fler jobb nu oxå... börjar ju närma sig sista tiden för o stämpla snart så då har man inte så mycket till val.
Skulle va så jävla GÖTT om man kunde börja jobba heltid igen, o hittade nån vänlig själ som kunde va hundvakt om dagarna. Tada! My life would be so much easier.
Men vi får väl fortsätta hålla tummetottarna så kanske de blir verklighet inom en snar framtid.

Min kära granne har faktiskt agerat hundvakt den här veckan. Hon är så himla snäll. Även att hon kan va lite väl nyfiken ibland. Hon har förresten 3 små igelkott bebisar i trädgården. So cute! Jag bad henne o bara ta ut Abbie i trädgården en sväng under dagen medan jag jobbade, men hon har promt gått promenader med henne. Gilla!
Hon skulle egentligen vart hundvakt nästa vecka med, men då blir jag med en till hund istället.
Då kommer Abbies nya kille Prince hit o bor en vecka, medan familjen åker på semester.
Kommer bli najs! Visst är de lite mer jobb med en till hund hemma, men så himla mycket skönare o kunna släppa dom lösa så dom leker av sig lite energi istället.


Torsdag brukar betyda HELG för mig, men den här veckan jobbar jag fredag oxå.
Ledig lördag o söndag. Tanken var att jag skulle åkt o tävlat/tittat på WP tävling i Karlskrona men de blir inget med det kände jag. Har inte tränar nåt knappt i den här värmen, o hann inte riktigt med när alla bokade in sig på campingar o stugor. Så jag sparar mig några kronor och stannar hemma.
Men de betyder ju inte att man behöver ha tråkigt! Så imorrn efter jobbet blir de lite grillis med några härliga själar från jobbet. O på lördag drar vi till Kolmården!
Den här månaden är verkligen knaper med pengar men är de nåt jag tänker unna mig på hela månaden så kan de va Kolmården! :)
Kommer bli succe! Som dom säger.

Utöver detta har jag helt snöat in mig på o börja göra gele/akryl nagelförlängningar.
Haft så lugnt på jobbet ikväll så jag satt o tittade på en massa youtube-klipp på hur man gör, o de verkar ju mycket lättare än så som jag gjort förut. Men jag måste googla till mig lite mer info om vad alla grejer är för nånting. Nån som är insatt av er?
Exempelvis vet jag inte skillnaden på Gele/Akryl? Antar att gele'n är det man bygger med o akryl är pulvret som jag sett vissa använder... men inte fattat till vad.
Jag ska iaf börja med Pro Nails. Där bygger man nageln i en form som man sedan lägger på den egna nageln. Måste bara ha ett jävla tålamod... höhö.
O de finns massa grejer o köpa på Tradera, bra skit.
Frivilliga försökskaniner när mina naglar inte räcker till? :)



Nu är de dags o sluta.

Tack o Godnatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Akryl och gele är två helt olika sätt att bygga naglar på.
Gele är en kladdig gele massa som man bygger naglar med och sen har i uv lampa för att låta det härda.
Akryl är en vätska man doppar penseln i och sedan doppar försiktigt i akrylpulver för att få en boll som man bygger naglarna med. Akryl härdar av sig själv. Pronailforms kan man endast använda till akrylnaglar. Gele funkar absolut inte eftersom de måste härda i uvlampa. Är för övrigtmycket svårare än man kna tro. Ett tips är att endast söka på acrylicnails på google så ser du hur man enbart gör akrylnaglar och ej gele , och tvärtom. Går ej att blanda ihop sätten att bygga på. Lycka till o öva mycket !