måndag 12 juli 2010

The heat is on!

Helt galet va varmt de va igår. O visserligen andra dagar oxå. Men igår stod luften still o även att jag hade alla fönster o ballen uppe så kom inte den kalla luften in.
NU däremot blåser de rätt fint ute så de är alldeles mänskligt varmt här inne nu!
Fatta va skadad man blir av o jobba kväll. Jag fattar inte hur man lyckades förr när jag alltid jobbade 12-21. Men de va ju inte så många månader heller iofs, kanske ett halvår max.
Klockan är halv tolv o de känns som att jag precis kom hem. Har käkat lite mat o vart ute med Abbie.
Gick upp 8 imorrse för o hinna gå ut med henne innan värmen kom. Tji fick jag för de va redan 27 grader o jag blev knölsvett!
Nu är de visserligen lite kyligare men jag ska sätta klockan på 6 imorrn. Så kan man gå o lägga sig en stund till när man kommer hem igen. Bra va ;)

Denna vecka händer inte så möe, förutom i helgen. På fredag är de dags för ännu en trip till Smultronstället! O jag har redan bestämt vilken glass jag ska äta, hihi.
På lördag blir de grillis i Mantorp, kommer bli dönajs! Synd att M jobbar bara, men förhoppningsvis kommer han när han har slutat iaf.

Kikade igen mina dagliga bloggar, vissa som man älskar att hata, o fick syn på dessa underbara kreationer!


(Klicka på bilden för o komma till sidan)
VILL HA!!
Kostar dock runt tusenlappen o uppåt, men SÅ jävla värda!
Skulle passa perfekt i vinter när man kryper upp i soffan o myser.... vilken tur att jag fyller i November.. höhö... pik pik... skramla på nu mina kära vänner :D

Nu ska jag försöka sätta mig i sleeping mode.
Vi får väl se hur bra det går.
Behöver en bra pocket.
Får ta ett kik på Adlibris o se om man kan hitta nåt läsvärt.

Pöss & Godnatt

Inga kommentarer: