lördag 18 december 2010

Hem ljuva hem, part 2

Är hemma i huset igen.
Eliassons skulle iväg till nån världslig utställning i sthlm :P Så dom lämnade av Prince här, han höll inte måttet för att springa vänstervarv. Det gör inte Abbie heller. Tur det, höhö.
Kanske kul o meritera dom i ämnet om man ska avla, annars ser jag ingen nytta med att visa upp sin hund för att en domare ska säga om hon/han är snygg eller inte. Det kan jag tycka alldeles själv!
(kan oxå bero på att jag vet att domaren skulle säga att Abbie ser ut som en ridgeback om jag ställde henne, hehe)

Funkar väl helt ok att vara här hemma, om man bortser från att det är vitt "riv-damm" överallt. Har torkat av golven en gång, o bord o så, men tv, fönsterbleck, fan allt! är ju fullt av damm!!
Hur stor är chansen att dom beställer en bygg-städ till det här hemmet när dom är klara?
NOLL.
Jag förbereder mig på att jag får väl städa undan efter dom helt själv...
O det lär väl lätt dröja 2v till.
Kommer fan kännas konstigt att flytta hem igen, när man bott hos M i kanske 3-4v sammanlagt.
Kändes tillomed konstigt att komma hem igår, lägga sig i sin egna dammiga säng... iofs jobbade jag ju hela kvällen, men ändå.
Well well, ni kan väl hålla tummarna för mig o mitt badrum?
Enda positiva, som gör att dom gärna får hålla på en månad till, är ju att jag sparar in 3k i mån på att inte betala nån hyra. Dock förstår jag inte vart dom där 3k tar vägen när dom äntrat mitt konto... hmm... :P Fast mycket hamnar på avbetalningar som faktiskt snart är helt avbetalda -gött.

Idag börjar jag jobba kl 19.
Så jag tänkte börja denna dag (efter min sovmorgon till kl 10.00) med att ta med hundarna på en långis där dom kan springa fritt. O efter det hoppas jag att dom är trötta, o att Prince kan sluta vakta utanför sovrummet - eftersom han vet att katten är där inne ;)
Stackars Hobbert. Först blir han lämnad ensam, o när matte väl kommer hem har hon med sig ÄNNU en hundjävel, o stänger in Hobbert i sovrummet! Dock får han inte sova i sängen vanligtvis, så jag tror han trivs rätt gött där inne. Sen får han vara ute på nätterna för då får Prince sova i sin egna lägenhet på ett rum utan kök - buren.
O buren är STOR, så oroa er inte.
Efter det blir det väl lite käk, ska försöka hålla hungern borta till iaf kl 18. Igår åt jag vid 15 o kom hem 00.00.. utan att ha ätit nånting däremellan. Var GANSKA hungrig. Men som tur var hade ju MAX öppet.. höhö. Friscoburgare, potatisgratäng o Cola Zero - yumyum!
Tror att det kan bli en sväng bort till affären o inhandla en BoJ... KAN bli så... som mellanmål.. eller hur? ;)

Jag kan nog gå ut med mitt nyårslöfte redan nu:
Från 1 Januari och framåt ska både jag o Abbie börja hårdträna! Minst ett hårt pass i veckan, o kondotionsträning utöver det. Bannemig!
Efter 2år med WP så har vi aldrig riktigt hårdtränat, utan mest kört för att det är kul. Men sista tävlingen vi gjorde gick så jävla bra o hon va SÅ himla peppad, så det tänker jag ta vara på o hoppas att den peppen håller i sig, plus mer muskler o träning - så kan jag oxå vara med o slåss om pallplats!
O själv behöver jag oxå bygga muskler. Vem behöver inte det? ;)
O målet är helt klart nå-bart.
Minst ett styrkepass på gymmet i veckan, o cykling/inline/crosstrainer träning vid sidan av det.
Så snön får helt enkelt försvinna i Januari. Inga konstigheter. Frågor på det vädergudarna?

Nehe, dags o hoppa ur morgonrocken o dra på sig kläder efter väder - snö.

Hej svejs!




Haha, om blickar kunde döda.

Inga kommentarer: