lördag 4 december 2010

Update... date up!

Not much to update abuuut.

EN hel vecka har gått. Vad har ni haft för er mina vänner?
Julshoppat much?
Känns skitjobbigt att jag stavar "much" fel.. för det gör jag va?
Jag fortsätter.

Vad har hänt sen sist?
Vad kul de vore om man hade en videoblogg istället. Då kunde man verkligen göra en "Last time on Nica's ordinary life"... o så visar man snuttar från gångna veckan.
Det sjuka är att jag verkligen måste gå in på djupet och tänka så det knakar för att minnas om det verkligen hänt nåt kul sen sist.
Så upp-i-varv är min hjärna.

Oh well nu lever ju inte jag med ett tv-team bakom mig dagarna i ända, för jag är ju inte kändis. Hur mycket jag än skulle vilja... såg att dom castar för Big Brother på tv?..hmm...

Det var iaf en helg sen sist vill jag minnas.
Jag tror jag jobbade då, och missunnade mig själv och min hund allt vad kroppslig aktivitet heter.
Jag kan va en av dom sämsta hundägarna... i Tallboda.
Fast nu tar jag i i överkant (ofta man använder i två gånger bredvid varandra...!)
På lördagen så åkte iaf jag, M, Gobo o Sofia till Norrköping och gästade våra kära vänner i Misconduct (aka Miscontact) hängde med dom o sen avslutade vi med att titta på deras spelning. De va fint dä! Musik är bäst.. live. O film är bäst.. på bio.

Det blev hiskeligt kallt under veckan som gått. Min bil startar i alla väder, o Nica är gladast! ( inte räven denna gång! HAH In your face foxy!.. ååhh... fan va jag hatar tv-reklamen för rävig bingo.. "I't foxy time.." han är fan as ful)

Igår åkte jag o köpte ett löpband till Abbie. SORRY! PROMENADBAND. På Rusta. Det var på vippen till att vara för kort.. men hon kunde faktiskt trava på rätt fort på det... hon lär sig ju så fort min stora tjej, så de blir att behålla det. (DET, och pågrund av allt dreggel som droppade ner på bandet är avgörande faktorer till att vi behåller det...)

I förrgår ringde dom äldre och förvarnade mig med ca 10min varsel att det var dags att börja riva resten av badrummet. Klockan var 16.00 och jag slutade arbeta 18.00 och hade stora planer på att åka hem o ställa in bilen i garaget under natten pga kylan.
Fuck me sideways, så blev det ju alltså inte.
Jag fick åka hem till M och där kommer jag väl mer eller mindre bo in mig under tiden dom arbetar i badrummet. Förhoppningarna om att det kommer gå snabbt är stora, däremot tror jag inte att det kommer vara klart inom den närmsta veckan iaf.
Inte mig emot, don't get me wrong - det är la supermys o bo hemma hos M. Men det är jävligt svårt o "halv flytta" hem till nån, när man har hund med sig, o en katt hemma som fortfarande behöver tillsyn. Vad ska jag ta med? Vad ska jag lämna kvar? Vem ska med vart? Vart ska jag åka först? Piu säger jag bara.
Ikväll beslöt jag mig iaf för att åka hem med Abbie till huset för o umgås lite med Hobbe. Stackarn har väl vart vettskrämd här hemma när dom slagit sönder kakel o levt fan...

Kusin vitamin var förresten här i fredags o hälsade på, då jag fortfarande hade ett halvt badrum kvar iaf. Hon hade med sig fika från bageriet hon jobbar på o så pratade vi strunt. Gilla!
Hon har flyttat ut till Pickhult nu. Lite avis är jag faktiskt... för som många gånger förr sagt så saknar jag stället. Men skönt för henne att få flytta till eget igen, o skönt för mig för då vet jag vart jag kan lämna abbie om man ska iväg på galej :P

Imorrn bär det av till Hooden med tjejerna för den årliga Julhazzarden. Baka massa gott julgodis, äta tills vi kräks och gambla om dom fina julklapparna vi förhoppningsvis köpt. Undrar vilken som blir årets bästa?

Just det. om nån kan hjälpa mig att planera mina 24h per dygn så skulle jag vara tacksam.
Av dessa 24h så vill jag att: sömn - jobb - hälsosam aktivitet för mig - hälsosamaktivitet för hund - hushållstjänster såsom disk, städ, tvätt och quality time with my love, ska ingå.
Seså! Varsågod! För jag får det fan inte att gå ihop.
Dels pågrund av min lathet.
Och... pågrund av min lathet.
Min mage börja dega till sig, aldrig nånsin vart så degig förut, o min röv växer så jag knappt kommer i mina jeans längre. Min hund får kanske hälften så mycket motion nu som hon fick under första året jag hade henne. Jag finner inget intresse alls över att piffa till mitt hem. O det känns som att jag o M bara sover ihop oftare än vad vi verkligen umgås.
Så, seså!
Snälla Bullen, hjälp mig!
(Kom ihåg att det inte är tjejen i filmen som har en kompis som skrev ett brev som en annan kompis läste som sen sa det till sin bror som skrivit brevet...)


NU ska jag ta o lägga mig i sängen o fortsätta läsa min nya pocket som jag fick av M när jag fyllde.
Ego Woman av Carolina Gynning. "Fortsättningen" på Ego Girl.
Är det bara jag som förvränger tankerösten till skånska när jag läser hennes böcker?

Godnatt min fina fina läsare. Varenda en utav er. Du oxå. O Du. O Du. O framför allt du.

Inga kommentarer: