måndag 1 augusti 2011

Semestertider! Del 2

Jag fortsätter fan i samma anda. Det är ju rätt lätt o komma på nåt o skriva iaf! O ni därute vet vad jag styr med om dagarna.

Torsdagen kom o då drog jag o J iväg till Valdemarsvik. Det var visst en bit dit. Kändes inte som det när man var liten o hade sommarställe nånstans near by.
Vi var 14 startande i 1'an, o jag fick starta som nummer 10. Kändes helt ok eftersom det var så jävla kvalmig värme! Hoppades på att det skulle hinna svalna av tills min tur.
Men nja, det var lika varmt då.
Hon började flåsa redan innan vi var på plan o då kände jag "nepp, det är inte vår tur idag heller..." Abbie flåsar typ aldrig till vardags, BARA när det är varmt.. o då är hon VARM.
Jag hade låga förväntningar på linförigheten, där har vi tappat kontakten o Abbie går o släpar en halvmeter bakom mig typ. Men jag hade desto högre förväntningar på ALLA andra moment, för de har vi verkligen övat på (speciellt apporteringen!)
Platsligget gick bra. Dock la hon sig snett vilket jag trodde man fick avdrag för, men det fick man inte visade det sig. Sen blev det dubbelkommando när hon inte orkade sätta sig upp. En 9'a iaf.
När vi startar så går helt plötsligt linförigheten rätt bra, för o va oss! Skit oxå?
Jaaa...
För ALLA andra moment klantar hon sig igenom.
- Läggande under gång, var segt läggande.
- Inkallningen stanna hon upp o nosa på en fläck o strosade fram, ingen vidare fart där inte.
- Ställande under gång, tappar henne i framförandet.
- Apportering - Gick super! Men hon rullade lite/tuggade lite på bocken.
- Hopp över hinder, slår i hinderfan.
Rakt igenom så sitter hon snett oxå, kan tilläggas. Vilken mest är mitt fel eftersom jag var dum nog o påbörja momenten direkt istället för o korrigera henne först..
Tadaaa.... o just det Tandvisningen var den enda 10'an vi fick. Hejja!
Trodde att vi skulle få i runda slängar max 120p. Men det visade sig att hon inte var SÅ himla trött ändå utan vi drog ihop 143p iaf! Det var jag nöjd med. Inte nöjd med själva utförandet av tävlingen, men poängen :)

Sen kom fredag o då var det dags o dra till Kuggnäs för o dra ihop lite cash till hundklubben.
Det gicks märtfritt då det inte hade kommit så mycket folk än (festivalen pågår från fredag-söndag) Så vi gick o samlade ihop lite burkar o lite skräp.

Lördagen spenderades med att jobba o städa lite tåg.
Sen på kvällen åkte jag hem till Andrea med några andra tjejer, så satt vi o drack vin o fnittrade till ett sällskapsspel. Det var mycket trevligt :)

Söndagen var det dags o dra tillbaka till Kuggnäs igen o städa av efter att alla åkt hem.
Ujujuj så varmt det var! åkte på en himla sexig bonnbränna av linnet jag hade på mig :P
Vi kom därifrån rätt skapligt så vid 5 var man hemma igen. Gick ut med Abbie o sen köpte jag pizza. M kom hem senare på kvällen oxå. Han hade köpt en Persiko vodka till mig! nam nam i helgen som kommer.

Idag är det måndag. Tog en rejäl sovmorgon till 10. Gick o la mig o kollade på film igår kväll o somnade inte förns 2 nångång. "Something Borrowed" heter den. O jag grät en skvätt.
Åkte ut till Eliassons nya hus o hjälpte till lite där med allt som ska göras innan det är klart. Fick lära mig att klick-golv inte är så himla avancerat o lägga!
Sen vidare hem för o käka lite o sen dra till KLubbarp med Therese o Rocco. Dom har fått upp ögonen för Rally lydnad o jag var helt säker på att dom skulle ha en öppen bana ikväll, men icke- När vi kom dit hade dom tydligen nån helt annan aktivitet. Som tur var hade T med sig skyltar i bilen så vi byggde en bana själva o lyckades sysselsätta oss 2h ändå :)
Det gick finfint o det känns lite trist att inte kunna tävla i helgen... Ska till Göteborg o de är ju iofs himla skoj det oxå! Men så går det när man heter Nica o dubbelbokar sig till det mesta :P

Resten av veckan?
Imorrn bär det av till Ullared med Andrea, hennes syster o Elin. Blir super det! Här ska handlas :)
onsdag - ingenting. Hoppas på bra väder för då ska jag fan åka o sola OCH bada!
Torsdag sätter jag mig på bussen till Götet. Känns gött o slippa köra bil faktiskt.
Fredag åker jag o Anna på en "modell för en dag" grej, igen för min del, första gången för Anna! Hoppas komma därifrån med iaf 1 bra bild, hehe.
Lördag nalkas det 80-tals fest hos Annas kompis som fyller år. Kommer bli SÅ kul!
O på söndag är det dags o sätta sig på bussen hem igen.

Så, nu vet ni vad ni har att spela med!
Kan säga redan nu att mina 2 sista semester veckor är väldigt oplanerade så boka gärna in en dejt med mig!

Pöss, hej.

Inga kommentarer: