tisdag 10 april 2012

Men vafaaaan?

Jag o mina jävla förkylningar alltså... kan man inte få bli nåt annat sjuk nångång?
För o röra om lite i grytan menar jag.

Vaknade i morrse med lite känningar i halsen. Var heelt klubbad trots att klockan var 9. Jag som de senare 3 dagarna typ vaknat av mig själv innan kl 9. Åkte iväg till jobbet.
Redan vid första rasten vid 12 så var det värre, åkte till apoteket o köpte några tabletter som skulle funka. "Påbörja behandlingen vid första symptom". Jahaaråh! Det gjorde jag. 3 tabletter 3ggr dagligen. Jag smällde i mig 9 tabletter på 4h. Men vid 4 var det verkligen inge bra. Tjuck i halsen o snoret bara rann.
Så jag drog hem tidigare.

Gick en kort sväng med Abbie när jag kom hem. Käkade ägg o bacon, o en massa glass. Dock inte ihop. Det lät ju göör äckligt :S
Sen somnade jag. O nu när jag vaknade har jag halsont from HELL. O en liten släng av feber känns oxå påväg. Det var ju jävligt typiskt.
BARA för att man jobbar lite extra så stoppas alltid de pengarna i några andra tråkiga jävla hål. Sjukdomshål.

Tog 2 till tider på extra jobbet den här månaden. Hade egentligen lovat mig själv att inte göra det eftersom jag redan fått ihop de tiderna jag behöver. Men eftersom det var så mycket månad kvar, o de dagarna jag tog inte krockar med nåt annat, så kändes det som en kul grej o få lite mer pengar nästa månad :P

Aja. Nu ska jag byta tabletter o börja sulta Strepsils istället. De brukar iaf funka mot tjuckhalsen.

Sådär då. Tyck synd om mig!

Vart är min Kjell som jag kan ha ont i halsen tillsammans med?


Inga kommentarer: