måndag 24 januari 2011

Mitt humör...

Jag har svårt o minnas när mitt humör var så svajigt sist.
Eller jo.. jag kan väl va sån rätt ofta, o har vart oxå. Kanske.
Men det känns ändå som att det svajjar som fan nu.
Ena dagen glad. Sen är jag mellow o känner ingenting för nåt. Sen är jag arg, jättearg! - Mest för att jag är hungrig. När jag är hungrig blir jag jättearg om jag inte får mat inom 5 minuter. Sen blir jag irriterad. Sen blir jag lite glad igen.
Det är väl ungefär en veckas humörsvängningar.
Men tyvärr så känns det inte som att jag var sådär toppglad -länge! På länge. Man är liksom glad en stund bara...
Men jag vet ju vad det beror på oxå.
När man vill nånting så himla himla mycket, men så krånglar det på vägen.
Ni vet ju hur impulsiv jag är... allt ska ju helst ha hänt i förrgår!
O det är jobbigt för jag vet inte hur jag ska bo! Har ju bott hos M nu o det har funkat jättebra, man lagar mat o fixar o även om man jobbar omlott påvarann så har man ändå krypit ner o sovit ihop iaf.
Men jag fick så dåligt samvete för Hobbert som vart ensam så länge nu. Så jag bestämde mig för att "flytta hem" igen, nu när man iaf har en toalett o ett handfat (i ett badrum utan lyse)..
O nu känns DET skitjobbigt. För så fort jag ska till M så måste jag plocka med mig alla jävla grejer.
Det är liksom inte att bara ta handväskan o hunden o sen dra.. nej nej. Det ska ju med nya kläder till morgondagen, mobilladdare, bajspåsar, smink, säkert nåt i matväg som man inte vill ska bli dåligt tills man kommer hem igen eller om man gjort nån matlåda... fylla på kattmaten o rensa kattlådan...
O sen dagen efter så ska allt med tillbaka hem igen.
ETT JÄVLA FARANDE!
Hade jag haft ett komplett hem så hade det iaf vart mer ok!
Nu måste jag planera när jag ska duscha nästa gång liksom...
Det känns som hela det här badrumsgrejen är tillbaka på ruta 1 där det började- när de rev duschen.
SUCK!
O FAN ta den jäveln som väcker mig imorrn... börjar 8 "som tur är" så är det nån jävla hantverkare som har planer på att komma hit så kommer dom förhoppningsvis efter 8.
Förre veckan när jag sov hemma o hade sovmorgon till 11 så kom ju gubbfan o skulle fixa det trasiga fönstret inne hos mig vid 9 på morgonen.
Jajabulle! Bara gå upp o öppna, sen stänga in sig i sovrummet tills han drog...

Aja.
Hade himla skoj i lördags iaf! :)
Underbara vänner är det bästa.
Vi käkade på Texas o jag skulle prompt prova hummer, vilket jag aldrig ätit innan men tjatat om varenda gång vi vart där nu.
Så det fick det bli!
Men det var inte värt 200riksdaler.
Jag har ju käkat kräftor innan och vet att det inte är så mycket "mat" i en sån liten krabbat.
Hummer var ju ungefär likadant fast större, lite köttigare. Men inte alls nåt man blev mätt på.
En halv hummer käkade jag, kanske ska tilläggas.
Tillbehören var vitlökssmör och lite grönsallad.
Det var ju trist! Men fick äta lite av Annas köttgryta/fajitas så jag blev iaf mätt.
Vi fick vänta typ aslänge på att maten skulle komma. O när vi käkat upp så hojtade vi om att vi ville ha efterrätt. Var himla sugen på o prova deras Oreo-cookie cake tjoffräs!
Men vi fick nog sitta en timme med våra menyer, efter det så struntade vi helt enkelt i att vänta längre. Då kom servitrisen fram o frågade om vi inte hade fått beställa ännu? Ehm.. nae?
Så vi drog. Blev inge dricks där inte. Iaf inte från oss ;)
Vidare till Strandgatan där det skulle bowlas! Har hört både bra o dåligt om det stället - vad gäller bowlingen. Men det var rätt fullbokat på Cosmic, så det fick funka.
O funka gjorde det ju tyvärr inte.
Vi var ju där lite tidigare så vi satt o hängde gäng o drack lite, o märkte då att ena banan som vi bokat verkade strejka lite.
O det gjorde den under hela timmen som vi hade sen. Det var killarna mot tjejerna, o vi tjejer lyckades ju självklart välja den trasiga banan :P
Så jag sprang med jämna mellanrum fram till baren o snacka med dom o sa att den krångla, o fick till svar "ok, jag ska titta på det alldeles strax"... o de va väl allt han gjorde... han "tittade" på det. Bruden i baren sa att det hela berodde på att datorn måste ha lite tid på sig att räkna, o det tar olika lång tid beroende på hur man spelar.... ehhh... jaha... så reklampelarn ska ligga i backen typ 2 minuter mellan varje gång man spelar...?
Aja, vi hade kul ändå. O efteråt så tyckte jag att dom allt kunde kompensera för dåliga jävla banor som vi ändå betalat för ( plus alla andra som kom springandes o klagade på deras banor) men icke!
Inte ett jävla jota fick vi. Inte en cider, för det var olagligt. Inte ens en påse bilar... haha. Jag sa på allvar att det kunde räcka! Du har ju en missnöjd kund här, vad tänker du göra åt saken?
"Ni kan få spela gratis nästa gång om ni vill?"
Jo vänta, jag kommer gärna tillbaka o spelar igen...
Sämsta kundservicen EVER.
Efter det så åkte Anna o Calle hem till sin lilla Emma.
Resten drog vidare till Platens. Vet inte hur vi tänkte egentligen. För nu är det ju en ny årskull som får komma in där så vi va nog äldst av alla :) Men vi dansade loss lite o sen droppade alla av en efter en. M o jag gjorde en walk-by på Hakepi, sen haffa vi en taxi hem.
Jag lyckades ramla jättemycket precis utanför porten. Jävla skit! Jag som sagt att jag inte skulle ramla på hela vintern o parerar så jävla bra när man håller på o halka. Men nu hängde inte kroppen med så jag låg raklång på backen. Gjorde inte alls ont!
Då.
Dagen efter o idag så har jag svin ont i ryggen o på ena skinkan :P
Men de fick va värt det.

Jag älskar verkligen Martin med hela hjärtat mitt.
Han står ut med alla mina humör, o vi har så jävla kul ihop.
Vi är bäst.

Nu i veckan vankas det jobb. På onsdag är jag ledig, då ska jag passa på o dra ett Step-pass kl 12. Konstig jävla tid, vem fan tränar då? Jag iof ...tydligen. O förhoppningsvis nån mer!
O på torsdag slutar jag tidigt så då får de bli lite Bodypump på kvällen.
Till helgen så är det dags för årets besök på Boda Borg! Ska bli så jävla skoj!
Med Norrköpings crew'en. Funderar starkt på o linda in knäna i bandage innan... dom var ju fan blå sist jag kom hem, hehe. Det ryktas om ett Lipgloss Bitches - lag :D
För er som inte vet vad det är så kan Boda Borg liknas med Fångarna på Fortet, fast i en svinstor byggnad i Oxelösund istället för på ett skepp.

Nu ska jag titta klart på Fråga Olle dokumentären om svensk porrindustri.
Haha. Fan va lökigt...

Hej!










1 kommentar:

malin sa...

ät var tredje timme! de måste ja göra, annars är mitt humör inte att leka med =P så det är ett tips ;)

O btw snyggt linne du hade när ni bowla!

kramis!! =)