torsdag 17 mars 2011

Lååååång ledigt

Det blev helt plötsligt en långhelg av detta veckoslut!

En tjej på jobbet ville byta lite o jag kom på att de skulle va gött o byta bort min lördag då eftersom vi ska till sthlm o titta på musik då!
Sagt o gjort.
Så nu är jag ledig, fredag, lördag och söndag.
När var jag det senast? :)

Påtal om mycket jobb Vs lite jobb o allt som hör till så blev jag lite sur när dom på A-kassan sa att jag inte får ersättning för dom dagarna som jag stod utskriven från Arbetsförmedlingen... suck. Jag tänkte ju inte redigt så, utan tänkte att bara dom ser att jag är inskriven igen så är allt frid o fröjd. Men naj. FRÅN det datum du skrev in dig igen, o framåt kan du få ersättning.
Rackarns att jag inte hade mer bråttom då!
2v som jag blev blåst på då ju.
Oh WELL.

Hade bokat in mig på Bodypumo OCH nåt Dance pass idag.
MEN så slog latheten till o jag avbokade först Bodypumpen för att jag inte ville stressa hem o ut med ABbie som varit hemma hela dagen. Sen när vi väl kom hem leriga o dana så vart jag super hungrig, och hade 2 tomma banankatronger som jag tyckte behövdes fyllas med saker, o ja.. det slutade ju med att jag började städa helt plötsligt o "hann" ju inte alls till nått Dance pass.
...
Det var bättre förr när man bodde i Ljungsbro o Cilla alltid ringde o tjatade på en så man kom iväg till träningen... även om jag tyckte hon va döö jobbig ibland o jag hade verkligen INGEN lust :) That's what friends are for.
Kommer förmodligen sluta med att jag säger upp min medlemskap när det går ut sen.. igen... för att starta på nytt igen efter sommaren. Haha. wtf?!
Ibland önskar jag att man kunde få bli lite tjucker så man hade NÅT driv till att ta tag i träningen iaf.

Nu är det en timme kvar till pälsket slutar jobbet, då blir de taxi Nica som får rycka ut för o kidnappa hit honom.
Sover ju så himla mycket bättre i min säng har jag kommit fram till...

Trevlig älg!

2 kommentarer:

malin sa...

Börja på FRISK! Då kan jag dra i dej! ;)

Nica Hansson sa...

Det är ju så dyrt där :P
Det är det som är min dubbelmoral! Jag vill inte betala för mycket för ett gymkort, för jag vet att jag bara kommer träna sporadiskt ändå. Men jag vill ändå ha ett gymkort ifall andan faller på! :)