måndag 2 augusti 2010

Bil ägare!


Hah! Hann ni ens blinka?
Knappt att jag gjorde't.
Fort ska de gå!

Gick upp dunder tidigt imorrse o drog till Töreboda med pappi.
Härlig dialekt dom har där alltså :)
Bilen var blå, och fin. Rosten har börjat smyga sig på, men mestadels på taket av nån anledning (fågelbajs?) men de kan jag ta. Får försöka hålla efter så gott det går. Dock var den dunderskitig inuti då han lånat ut bilen till nån med skitiga barn under en vecka. Det strulade lite när vi kom fram för dom fick inte tag i tjejen som hade bilen, men efter nån kvart så kom den iaf.
Superskön o köra, precis som jag kommer ihåg att pappas var. Han hade nämligen en likadan - fast vanlig sedan, inte kombi.
Mjuk o härlig, inte alls så hård och hackig som pegutten var. Man vande sig ju, men nu när man körde den här så känner man verkligen skillnad.
Pappa stackarn fick dock stanna kvar med bilen i Töreboda lite längre, medan jag var tvungen o ta hans bil hem till jobbet. Dom skulle nämligen åka till en verkstad o "blåsa ur" ac'n och sedan besiktiga den, sen bjöd dom på en tvätt oxå - hyggligt ;) Värt o stanna kvar o vänta på faktiskt. Gick igenom besiktningen med blankt papper!
I'm so happy! De trodde jag nog aldrig att jag skulle vara över en bil som denna :P
Nu får vi bara hoppas att den håller o inte håller på och går sönder, för då blir jag ledsen i ögat.

Vill mest bara att denna månad ska ta slut så man kan få lite lugnt.
48h denna vecka, 38h nästa, sen blir de iaf 2 sköna vanliga 30h veckor efter det.
Piu. Jag är inte van vid heltidsjobb!

Idag fick jag låna säsong 1 av Supernatural som Linda tyckte att jag skulle sätta tänderna, eller ja, ögona i. Den verkar faktiskt bra. Inte alls som jag trodde den skulle va. Vi håller tummarna uppåt för den!

Nu ska jag försöka bli trött. Imorrn har jag satt klockan på 10, men jag kommer förmodligen vakna innan.. men skönt o bara få vakna av sig själv o inte av ett larm.

Sålång!

Inga kommentarer: