söndag 1 augusti 2010

Bil lös!

Suck!
Eller piiu!
Jag vet inte hur man ska förklara.
Var 2 o tittade på bilen igår. O familj nummer 2 köpte den till sin dotter som fick körkort för några veckor sen. Bra där!
Sen hetsade pappa fot som tusan att vi skulle åka o titta på en ny!
Upp o iväg!
Vi drog till Örebro o kollade på en Passat. Bilen va skiit fin! Verkligen pedantskött för o va 10 år gammal. INte en skråma i lacken. Inredningen va helt ok. Dock var bakluckan utbytt för den stod det 1,8 på, o bilen var en 1,6 :D haha. Nötter.
MEN. Det fanns inga papper på vad som va gjort efter 03. De va sista gången de va stämplat i boken. Inga kvitton på kamremsbyte, bara en användarnamnual om typ hur o när man bör byta kamremen. Så de va ju bara o åka hem igen. Kändes surt eftersom de bara hade behövts ett bevis på att den var bytt.
På vägen hem ringde förra ägaren till pappa o sa att den hade blivit bytt 03, vilket betyder att den behövdes bytas nu igen, vilket kostar en massa, o herrn ville inte sänka priset.

Hittade en Toyota på andra sidan gatan här hemma. Pinsamt att de va killen som var här först o tittade på MINbil igår, som sålde bilen VI tittade på idag! HAH! Vad är oddsen?!
Men den såg ut som skräp. Skrapmärken överallt.

Imorrn jag upp kl 5 o åka buss till motala, där pappa hämtar upp mig, sen styr vi kosan till Töreboda. Där befinner sig ännu en Toyota o den verkar as fin. Så jag håller verkligen tummarna för att jag inte går upp mitt i natten o åker halva sverige runt i onödan. Den här SKA va fin, o den SKA med mig hem!! Annars... dom var svenskar som sålde den oxå. Mer än så behöver jag inte säga.

Helt slut är jag. Jag har inget tålamod till sånt här. O de är samma visa varje gång jag ska köpa ny bil. För man är ju helt handikappad utan! Speciellt när man måste jobba heltid o har en hund som väntar hemma. Tur att jag har nära o köra som ställer upp.

Nu ska jag försöka däcka så jag orkar upp imorrn. Men först inväntar jag ägarna till Prince. Så jag blir av med en hund :P

Tack o Hej.

Inga kommentarer: