fredag 24 september 2010

laughing my fucking ass off!

Jag såg just "Debatt" från SVT1 från igår. Gör det ni oxå!
Jag älskade det!

När Sveriges "blogg-elit" äntligen får öppna käften i ett riktigt Tv program, som inte är en videoblogg eller en sketen musikvideo (som dom tror ska göra dom till superstjärnor) så kommer det inte ETT ENDA VETTIGT ORD!
I LOVE IT! :)
Förstår ni??
Alla har gjort det.. Kissie, Dessie, Paow, Almir, Jockiboi , Nemo, Jackie...

Om DET DÄR är det första som kommer ur deras munnar när de får en fråga, så kan ni ju bara tänka er själva hur jäävla lång tid de måste ta för dom att knyppla ihop ett endaste blogginlägg! Nu påstår inte jag att deras blogginlägg är speciellt underhållande i den smarta genren, men det är iaf på nåt sätt underhållande... eftersom jag läser det.
Det spontana borde ju vara deras "äkta jag"? Det är deras första tanke som kommer ut i ord.
O det är bajs. Ordbajsar gör dom. Om ingenting. Och inte en endaste gång har jag fått tanken "jaha, jo men det var ju ett intressant sätt att se på det hela!"
Snarare lägger jag huvudet på sned, höjer på ena ögonbrynet samtidigt som jag (självklart helt genomtänkt och fantastiskt) säger:
SAAAY WHAAAT?
Och sen asgarvar jag lite för mig själv.

Det är som att dom framför kameran, i den ljuva stund dom får chansen att visa sitt rätta jag, blir som trotsiga jävla 12 åringar.
"AMEH DU*RÅ?!"
"EHH... AZZÅÅÅ..."
"MEN LIKSOM... VADDÅ... ELLER?"
"MEH ASSÅ HALLÅ, ALLA FESTAR SÅHÄR..."

Och misstro mig inte! Jag VILL bli motbevisad! Jag VILL att dessa människor (jag kan inte säga ungjävlar eftersom vissa är i samma ålder som mig) ska överbevisa mig och säga smarta genomtänka saker, saker som jag själv kan relatera till. Shocka mig och visa att ni är nåt annat än sponsrade skitungar som springer omkring i gratis "dagens outfits" och jävlas med allt och alla bara för att bli uppmärksammade, så fler bolag kan använda er som sina mobila skyltdockor.

Vet dom ens om att dom är utnyttjade? Rövknullade av företag enbart för publicitet?
INGEN bryr sig om vad du egentligen gör om dagarna, vad du har för tankar och funderingar om livet, pengar, politik. Du går omkring som en reklampelare, dom har tagit över en bit av ditt liv. Du får spela in skivor för folk vet vem du är, eftersom du knuffade nån pensionär, eller sprang naken genom stan. Folk kommer självklart köpa skivan (-AN, det är EN, för de blir inga fler) o vem tjänar på det? Skivbolaget! Vad du får ut av det? Ren förnedring.. för du lets face it, du kan ju faktiskt inte sjunga.
Eller vänta... dom måste vara för dumma för att ens förstå det.

Nån säger att:
"Detta är bara början, asså jag har massor inplanerade gigs, o mer kommer det bli, vi har snackat med brinkenstjärna..."
HALLÅ?! Vakna.
Du kommer åka omkring bland en massa barer i Sverige o blanda drinkar. Om man ens ser det som början av nån slags superstar-karriär så betyder ju det att allt det jag skriver hittills är sant:

Ni ÄR helt enkelt dumma i huvvet.
VÄX UPP O TÄNK IAF 2mm LÄNGRE ÄN VA NÄSAN RÄCKER!

Ni behöver inte ens skämmas, för det hjälper Svenska folket er med.

O va fan fick jag luft ifrån? :P

1 kommentar:

Maja sa...

För fan Nica, du är ju vettig! :D är nog det bästa inlägg jag har läst på bra länge. Kanske blir storbloggare av dig istället ;)