fredag 17 september 2010

Woop Woop!

Jag är inte riktigt helnöjd med min telefon.
Mobilen vill säga.
En mobil som egentligen inte är så mycket mobil längre... mer som en portabel liten dator.
Iaf så räcker inte batteriet mer än 24h. Vilket är helt vanligt när man frågar folk runt omkring som har likasinnade mobiler. Helt stört hur dom lyckats framställa en telefon som kan göra ALLT, men inte framställa ett batteri som håller mer än 1 dygn.

Jag passade ju på o klanta mig igår.
Efter jag kom hem från tjejkvällen så var jag så trött att jag gick o la mig i sängen på dirren. Satte i laddaren i mobilen, o somna. Tänkte inte på att jag hade tryckt av strömbrytaren till dosan på golvet... så mobilen dog under natten... vilket betydde att larmet inte gick av igår morrse.
Som "tur var" vaknade jag iaf 08.10. Jag började jobba kl 8. Summan blev 45min för sent till jobbet. Hejja mig!
Men det var så lite o göra så man fick gå hem tidigare om man ville. Jag ansökte om detta men trodde inte att jag skulle få gå hem tidigare eftersom jag kom sent till jobbet, o skulle ha jobbat till 5. Men mycket riktigt så fick jag gå hem vid 13... direkt efter min lunch. Hah. Inte så smart o "missa" dom timmarna egentligen... men men. Gjort var gjort.
Åkte hem o drog ut med Abbie, sen passade jag på o åka till gymmet för M skulle ta ett gubbvil eftersom han började jobba kl5 på morgonen.
Helt ok dag, varför kan man inte alltid fö jobba 3h om dagen o ändå få ut samma lön? :D

Idag var de iaf kvälls jobb. 11.30 till 18. Seeeegt. Men men. Åkte direkt efter jobbet till Eliassons Kennel Tatonka o pussade på puppies! Så söta att man döör. Jag döpte en till Conrad! Han vill jag ha!! Men de blir nog ingenting med det :P
Det är Abbies syster Louisiana som klämt ut dom där.

Nu ska jag dyka ner i sängen o invänta larmet som ljudar kl 5.
Jobba i norrk till kl 16. Sen blir de hem, svira om, käka mat o sen kommer kusin vitamin o C hit!
Bandit rock fest på Harrys blir målet för kvälen, hoppas de blir galej.

Godnatt!

Inga kommentarer: