tisdag 2 november 2010

Snälla gode Gud...

Låt mig aldrig få en familj som Familjen Hedenhös.



AMEN.

Men jag älskar o kolla på dom andra familjerna. Haha. Dom är värda namnet som Sveriges Skönaste Familjer.

Jaha, mina damer och herrar. Vad har vi att se fram emot nu då?
Vi blickar framåt:
  • Först har vi en helg som stundar rätt snart. Då ska jag hem till Cilla o kalasa med ett skönt gäng! Yei! M jobbar, men det är liksom lite våran grej o jobba hela tiden så vi missar varandras saker :P Men vi älskar varandra ändå. O så älskar jag o kalasa med härliga vänner! Cilla fyller på Söndag så vi firar henne liksom lite oxå.
  • Den 11'e ska jag träffa tjejerna från jobbet, vi ska äta en massa hembakat! Hehe, vi äter och umgås- vi gillar liksom det :)
  • Efter det hoppar vi fram några dagar till den 16'e November. Då drar jag o M till Stockholm o lever loppan o firar hans födelsedag! 15 år blir han! och ett halvt! Själv fyller jag typ 14. 2 nätter på hotell och en konsert -Rockstar Taste of Chaos- skall avnjutas, plus lite annat lulllull såklart för o fira lite redigt.
  • Den 20'e drar jag o Cilly till Norrpan o tittar på Mia Skäringer, denna sköning! De ska bli riktigt kul då vi båda läst boken oxå, "Dyngkåt o hur helig som helst".
  • Den 21'a har jag lite familjekalas här hemma eftersom jag fyller (14) på måndagen den 22'a November. Första gången M får träffa min bror med familj... hehe. De beror mest på att jag lyckats jobba varenda söndag som alla i hela tjocka släkten haft sina kalas detta år. Men nu så! Är jag ledig en söndag kors i taket :)
  • Sen kommer M's kompisar i Misconduct o spelar i Norrpan den 27'e, det tror jag rätt starkt på att vi ska våldgästa!
Så! Det var väl den månaden det.
Under december händer förmodligen följande:
  • 4'e kommer förhoppningsvis Anna hit från Gbg o vi ska ha vårt traditionella Julbak och Hazzard, med Cilly o Sofie oxå såklart!
  • Helgen efter det ska M o jag försöka styra så vi kan åka till Gbg o hälsa på Familjen Anna, Calle o Emma! Ett besök på Julmarknaden på Liseberg är ett måste. Blev så himla sugen på't.
  • Den 17'e är det förmodligen julfest med M's kompisar. Yei! I looove julbord...!
  • Sen är de faktiskt Julafton efter den helg. Sjukt! Det är ju jättesnart! Vi firar på varsitt håll på Julafton sen kommer jag o joinar M's familj på juldagen.
  • O efter det är det Nyår. Har inte den blekaste om vad som händer då. Öppen för förslag! :)
Tadaaa! That was that.
O överallt däremellan så kommer jag jobba, äta, sova, o hinna med o umgås med vänner. Blir inte mycket av den varan nu. Bajstråkigt, men alla verkar verkligen vara inne i nån svacka där man inte har tid till nånting mer än o jobba, äta o sova.
Let's break it!

Jag kom nästan i brallorna jag beställde på tal om nåt helt annat.
O med nästan menar jag att jag kom i båda paren, men jag kunde bara knäppa ett par av dom.
Ha... Ha.
Men jag vägrar skicka tillbaka dom! Så jag tänker göra som dom gravida o köra med gummibandslösningen! IN YOUR FACE. För anledningen till att dom inte går att knäppa (håll i hatten, här kommer stans sämsta bortförklaring..) är för att som inte är stretchiga, o sen är dom höga oxå! Dom sitter jättebra annars, så man kan ju undra vad dom gick efter för jävla kroppsform när dom konstruerade dom.
Så dä så.



Nu ska jag titta på ett Desperate avsnitt. Inte det som går på Tv för jag har faktiskt lyckats titta i fatt, så jag ska titta på nästa avsnitt!

Hoppas ni mår skitbra o att allt annat är puttinuttit o allt sånt där artigt o larvigt som man säger.

HÄJ.

Inga kommentarer: