onsdag 2 juni 2010

Plötsligt händer det.

Har så mycket i huvvet idag.
Jag är inte gjort för att gå hemma. Fastän att jag vill va desperat hemmafru ibland :P
Ibland skulle jag vilja ha ett jobb där man stänger in sig på sitt kontor o bara sköter sitt o slipper alla andra. Då kan man gå till jobbet i vilket jävla skick man än är i.
Idag har jag iaf vart hemma. O då har jag tänkt. Tänka är jag bra på. Sen kanske jag inte är så bra på o ventilera tankarna. Hade iaf en telefondejt med A. Det var skönt. Förlåt om jag bara kaskadventilerade! Men det är så himla skönt att bara få en enkel kommentar på sina tankar.
Jag hänger upp mig på allt möjligt. Allt som går att hänga upp sig på. Mitt humör kan verkligen pendla från heaven to hell på 2 nano sekunder. Vet inte ens va nano sekunder är. Tänker bara på Robin Williams jätte gamla "barn"program..."Nano nano..."
Jag vinner ju ingenting på att bara sitta o tänka en massa men inte göra nånting åt det, så frågan är ju varför man inte bara lägger av?
Jag var jätteglad tidigare idag, o hade nästan lite dåligt samvete... men nu är jag precis lika irriterad som jag var igårkväll.
Jag tror jag vet vad som skulle kunna bota allt, men samtidigt inte.
Jag vill att allting ska va på mitt sätt, my way or the highway! o jag är aldrig nöjd. Fan ibland blir jag rädd för mig själv, för det verkar som att jag alltid letar fel på saker o ting, varför kan jag inte bara va just NÖJD? Det här är tråkigt, o de där är fult, o de där är inte på riktigt...
Ibland måste jag bara se eller träffa nån som har en riktig anledning till att va på dåligt humör, för att fatta att så som jag känner, inte är dåligt humör på riktigt, utan rena barnleken.
Varför tänker inte dom som jag vill ska tänka som jag, som jag?
Eller gör dom det, bara att jag inte får reda på det.
Jag fattar inte. Jag fattar inte hur vissa tänker. Klart att det är helt rimligt. O jag kommer inte få reda på det om jag inte frågar heller. But I don't wanna make a scene. People likes me. And I want them to continue with that.. And I'm such a attention whore right now, 'cus if I don't want to make a scene, i shouldnt be writing this down for the whole freaking world to read.
Suck.
Ska bli himla skönt att åka iväg till Yxbacken i helgen o bara få fokusera på nåt annat.

Peace... and understanding.

Inga kommentarer: