lördag 14 november 2009

Paranormal Activity

Ok. Ni som vill se denna film bör inte läsa det här inlägget för jag kommer skiva ur mig lite om både det ena och det andra...

Btw när jag skriver paranormal blir de i 9 av 10 fall paranormail.
Jobbskadad.
Fingrarna vill skriva ett ord o hjärnan ett liknande. Synonym so to speak.

Oh well

Jag vill börja med o säga att filmen inte alls var särskillt läskig.
Visst måste jag hålla med om att det fanns några läskiga inslag.
Men ingenting som jag var tvungen att blunda för!
Gud så besviken jag blev.
Det fanns några stunder som jag hade en hand med glesa fingrar framför skärmen för att sudda ut eventuella läskigheter. Typ när han promt skulle upp på vinden o härja. När hon blev dragen i benet. När dom såg fotspåren. När han hittade henne ute i hammocken.
Men nae. Till o med då tordes jag se hela bilden, mellan fingrarna.
O precis som jag läst nånstans innan så var de vissa scener som finns med på trailerns, som inte ens är med i filmen. Kanske om det finns nån "uncut version". Det var iaf inte den versionen jag såg isf. Ni vet den snutten där han slängs bakåt in i kameran? Inte med.
Överlag alldeles för lite läskiga grejer i filmen. Man ser aldrig nånting som skulle kunnat va ett "spöke" eller "väsen". Utan allt som filmas är så himla tydligt att vem som helst utanför kameravinkeln skulle kunnat gjort.
Oh yeah yeah. Jag vet att denna filmen inte är på riktigt heller. Men tanken är ju iaf att man ska tro det! And I didnt. O jag blev ändå aprädd för Blairwitch Project!
Killen i filmen är på tok för macho o verkar tro att det är en människa som springer omkring i huset. Som han hoppas att han ska hitta o slå på. O kvinnan är alldeles för otrovärdig i hennes snack. Hon vill verka så jävla märkvärdig. O de fulaste är när han "utdrivaren" kommer för andra gången o inte kan stanna kvar i huset pga onda andar - HAHA, sa jag då, för mig själv, ganska tyst.
Öppna o stänga dörrar är inte läskigt. Att anden i glaset spelet rör på sig - inte läskigt. Inte ens att brädan tar eld. Att taklampan svingar - inte läskigt. Att lakanet rör på sig - inte läskigt. Att hon blev dragen ur sängen i benet - faktiskt inte ens det läskigt.
Sen har jag några frågetecken som ni som har sett den kanske kan hjälpa mig med:
- VARFÖR hade "det onda" valt ut just henne? I didnt get that.
- Skjuter verkligen polisen i USA ihjäl människor med kniv i handen? Varför skadesköt de henne inte bara?
- Varför visas tiden i kameran bara ibland?
- Är det bara jag som tycker att dom ligger alldelels för still när de spolar fram klockan under nätterna? Man borde ju se att dom iaf andas?
O de måste verkligen vart jävligt jobbigt för henne o stå still i 2h medan han sov oxå... :P

Visst, hade jag sett filmen på bio hade jag nog tyckt att den var lite läskigare. Nu tittade jag inte ens på helskärm o med lagom mycket ljud så jag precis hörde vad dom sa :)
Hade det vart i en annan del av världen hade jag tom faktiskt sett den på bio. Men nae... de blev visst inte så.
Ser ni min helt förvånade min?

So.

Den får typ 1 videokamera av 5 möjliga.

Thanx for steeling 97min of my precious life.

Inga kommentarer: