torsdag 19 mars 2009

Torsdag

Hemma idag oxå, svag som man är.
Ska snart ut på en uppfriskande promenad i solskenet.

Jobbet ringde igår o frågade hur det var med mig, de va ju snällt. Plus att jag fick möjligheten o jobba på lördag oxå. 9-16. Vilket kan jag behöva. De va ju även de rätt shyrre.
Skulle kunnat jobba söndag oxå, men då fyller ju mamsen år!
Att jag har så svårt för o komma ihåg vissa datum när folk fyller år.
Mamma är ett återkommande tema varenda jävla år. 26'e eller 28'e?... men de visade sig vara den 28'e. Fast vi ska fira henne på söndag.

Ska förmodligen iväg till norrk idag igen o träna lite hund, eftersom jag inte har tid i helgen.
Måste förbi ÖB innan o köpa flyttkartoner!

Igår kväll var det massage för hela slanten. De va lärorikt. Märkligt att en hund kan bli så trött av o bli masserad! När vi kom hem slocknade hon som en fura.
Vad nu en fura är för nånting.
Innan jag kom dit blev jag förvarnad av att helvettet fortfarande inte har frusit till is, då falska rykten börjar svira runt mig o diverse inblandade. Skönt att alla kan ta det med en klackspark o skratta åt det iaf. Självklart förstår jag ju att det är frustrerande för dom andra som automatiskt blir inblandade. Men jag hoppas att vi alla kan stå ut ett tag framöver, för de lär ju säkerligen fortsätta ett tag till... o jag ber om ursäkt för att alla andra ska blandas in i nånting som jag knappt själv har med o göra.
Det finns inte ens ord för hur omoget o onödigt sånt här är. Men vissa människor orkar verkligen lägga ner sin själ i att jävlas med andra.
Låt dom hållas. O låt som skämma ut sig själva.
Att man inte lärde sig en läxa när man var liten?

Nica står nu plötsligt i rampljuset, från ingenstans. Är det inte rykten så handlar det om hennes stora röv, som egentligen inte är stor -utan vacker!

A tribute to my beloved behind.






4 kommentarer:

Tezz sa...

du kan få banankartonger av oss om du vill. Vi har många..:-)

Nica Hansson sa...

Tack! De kan komma till användning :)

Anonym sa...

Alltså nu har du ju tjuttrat en hel del om "nått som hänt" o bla bla... Säger man A får man ju faktiskt ta o rabbla lite mer av alfabetet =)

Berätta va de är som hänt kvinna! Jag avlider ju av nyfikenhet...

Nica Hansson sa...

Vissa saker är bara menade till att va hemlisar... de gör de så mycket mer spännande ;) Hjärnsläpp... Sandra who?