fredag 28 september 2007

100'ade inlägget!

Hur firar vi det?
Köper vi en bit tårta o smaskar i oss? Det tycker jag!
Synd att jag redan är hemma dock... annars hade jag åkt förbi Maxi! För vi har inge bageri här i byn. Mycket har vi, men inget bageri. attans... jag borde dra igång ett!
O vad gör jag hemma nu då? När klockan inte ens har slagit tre?
JO! Vår chef har fått hybris (jag har ingen aning om vad det är, men de låter så kul o säga, jag låssas att de betyder "total förvirring") o skickade hem mig o 2 andra damer kl 2 idag.
Vi var klara o tack gode gud (hör bön!) så hade jag ingen bil o kunde inte åka nånstans. Skööönt.
Vet inte vad kvällen bjuder på idag men nyktert blir det. Ska gå all in (?) PLUS lite till imorgon. hujedamig! O helgen efter det så fyller S år så då kan de mycket väl bli en tripp till Växjö, som förhoppningsvis blir av den här gången.
Tycker synd om människor med alkoholproblem. Det kan inte va lätt när man inte vet vart gränserna går. Jag har ett fullkomligt förträffligt förhållande med min alkohol! FFF!
Vi går hand i hand, på en sommarstrand, o ibland stannar vi upp, o pussas o kramas... som alla gööööör. Jag o spriten. Sen make'ar we sweet sweet looooove. Eller inte.
På tal om jordgubbar! Köpte mig en sån däringa FM-sändare igår. Braaa skit.
I ungefär 10 minuter. För sen kom jag på att de är mp3 stereo i jobbbilarna (dit kan jag ju bränna skivor) o att jag jäääätte gärna ville köpa ny stereo till min bil plus baslåda o slutsteg. Hepp!
Ska in på BRL o se vad dom kan erbjuda Fröken svår.
Nu böt jag typsnitt oxå, ballt. Ser ni vad de står? Hojta om så icke är fallet.
Det är bra o förnya sig. Det förnöjer.
Som dom säger.
Dom är "dom"... vilka är det egentligen?
Min mamma känner dom väldigt väl, dom är "dom". För hon säger ofta
-Men "dom" säger ju det! Det är inne nu, säger "dom".
Tåls att tänka på.
O på tal om dom:
Ska man skaffa tik eller hane egentligen?
Hilfe bitte, man hör så mycket så.
Tikar löper ju ta mig tusan hälften av året. i STORT sett. Dom är sura o tvära innan dom löper, sen löper dom, sen ca 4-6 efter löpet så blir dom skendräktiga o ska valla in varenda par stumpor dom kommer åt till låssasbebisar. O är sura i tvära återigen. Hur kul är det då?
O hanar sägs ju var svåra på det sättet att dom är lite mer bordusa, o dominanta. Men å andra sidan har jag ju träffat tikar som inte riktigt gillar o umgås med andra hundar heller så frågan är om skillnaden mellan tik o hane är så himla stor på den fronten. Jag vill ju ha en hane. Det är så jag tänker nu iaf... Rätta mig om jag har fel för bövelen, sånt går jag igång på.

NU rök, sen mat, sen...?




Inga kommentarer: