måndag 17 september 2007

Jo jag tackar ja

Nu är de måndag igen, som vi alla känner av.
Man vaknar, snoozar, vaknar, snoozar, vaknar igen, o när de är ungefär 15 minuter kvar innan man måste åka så går man upp. In i badrummet o kissar, tar lite deo o parfym, tillbaks till sovrummet igen. På med kläder, om ork finnes så sätts plattången i nångång här. Drar fötterna ut till köket, fixar nånting o äta, drar i gång tv'n o sätter sig i soffan i ca 5 minuter. Förr var de alltid matlagningsprogram på tv'n på morgonen... det är de inte längre. Jäkla synd, jag gillar sånt på morgonen, får nöja sig med antingen tv-shop eller MTV, ibland Ellen. In i badrummet igen. Sminka o spackla, fixa håret, borsta tänderna. Ut i hallen, på med jackan o väskan sen OUT.
Hepp, min vardagsmorgon... menar väl ingenting med det.
Förr behövde jag en timme för o bli klar, nu är jag mer rutinerad.

Höst deppigheten börjar krypa sig närmre o närmre inpå känns.
Det är mörkt när man vaknar, o bli mörkt igen runt 7 på kvällen.
De är kallt.
Jag har ingen höstjacka, 345 olika vårjackor dock, men de hjälper ju inte.
Man blir bara allmänt deppig av ingenting - sorgsna tvprogram, sorglig musik- jag grät tamig tusan igår...till nån låt... vilken de nu va? O jag gråter inte ofta... bara på hösten :P
Den spontana känslan just nu är att bara stänga in sig o va själv en stund, inte svara när nån ringer, ingenting. Bara va.
Jag kan bli lite trött på mig själv ibland. Eller trött på mitt sett att vara. Jag är nästan, till 90%, alltid den där "glada o roliga" tjejen. Hon som alltid kommer med nån rolig kommentar eller bara skojar till allting så fort man gör nåt. Jag kommer jävligt bra överens med dom flesta jag träffar, eftersom jag har så lätt o anpassa mig. Jag kan inte låta bli, de bara blir så. De känns som att om jag skulle vara sur o tvär en dag, som andra kan vara, så skulle folk tappa hakan o tro att jag skulle hem o snitta handlederna eller nånting.
Ibland stannar man upp o undrar "vem är jag?"
"Vad tycker o tänker jag, egentligen?"
För jag gör ju hela tiden andra till lags hela tiden, o anpassar mig efter sällskapet.
Om man tex ska se till mina fd pojkvänner så är de inte många som är den andra lik, snarare tvärtom. O hur kunde jag leva ihop med sånna motsatser då? Det vet jag inte.
Just för stunden tyckte jag väl att jag var mig själv.
Äsch, skit samma...svårt o förklara.

Träningen drog igång förra veckan!
Toppenbra.
Men då var jag ju bortrest, o nu känner jag mig fortfarande förkyld o känner inte alls att jag orkar med varken Step eller Box-pass.
Ska vila denna vecka o dra igång nästa vecka. Då har jag fått marrawax oxå.
Ska försöka komma iväg på Box(måndagar och/eller onsdagar) Step på tisdagar, Höft/Mage/Lår på lördagsmorgonen (aldrig lyckats vara där många gånger) o Step/Styrka på söndagar.
Det bli iaf minst 3 pass i veckan.
Önskvärt iaf.
Man känner sig lite nyttigare o piggare när man väl kommer igång.

Hade ju tagit lite bilder i lördags, vilket jag helt glömt bort!
Kul ser vi ut o ha iaf.
Sorry Cilla, men bilden va sååå bra ju.
O stora blir dom tydligen - klicka ej :P

Helgen som kommer nu lär bli lugn.
Den 29'onde ska Emma ha kalajs! De ser vi fram emot.

Det kommer bli mycket tv-tittande framöver nu.
Idol, Heroes (Hur bra som helst), Ensam mamma söker, Mannen som talar med hundar, What about Brian (som krockar med heroes), ID, Nya SvenssonSvensson (om man inte är upptagen med annat en lördag) Grey's Anathomy, Desperate Housewives... vad mer? med största sannorlikhet glömt nåt. Inspelningsbar DVD skulle va nåt... o tid till o kolla på allt.
Ladda.. *host*.. fick hem en ny film igår. Dead Or Alive. Stefan som tipsade. Hur fan kan jag ha missat en film där tjejer fajtas?! Bästa som finns ju! Får se om jag kanske hinner se den nu? Oh well.


Soffan idag, orkar inget mer. Det är måndag. Då får man.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta Cilla... men om du läser det här: Hur fan ser du ut???

Nica Hansson sa...

Stefan, ibland är du bara elak.

Anonym sa...

Varför i hela världen tror du att det är jag? Skulle aldrig skriva så... Jag är en snäll människa!