fredag 28 september 2007

101

Kom ju på att jag läste ut "Privat" boken igår.
Hur duktig är inte jag då?
Visserligen bara typ 150 sidor, men ändå. Jag som aldrig läser böcker annars.
Men jag har kommit på min genre:
Kändisar.
Sånna böcker läser man lätt.
Gynnings Ego Girl, Magdalena Graaf's bok m.m Såg att Nicole Richie hade en oxå, måste läsa.
O att alla böcker om Mia (Gömda, Asyl, Mias hemlighet) Nu har det släppts en ny: Mias Systrar, måste oxå ha. Blir mycket läsande i höst - jo jag tackar.
Privat vet jag inte redigt vad jag ska sätta för resension på (stava öööh)
Jag diskuterade med S som oxå läst ut boken, sjävklart snabbare än mig, vad väntat. O vi kom fram till att de är som att läsa Schulmans blogg egentligen... Gynnings o schulmans blogg ihop. Det är roligt o vitsigt rakt egenom. Gynning är en riktigt kul tjej, o nästan lika bra på att skriva som sin penn-kamrat Alex. Slutet är så bra, för på nåt sett känner man igen sig.
"Känner jag verkligen de här Alexander Schulman?"
Man skriver mycket med nån på t.ex msn, sms'ar o.s.v sen när man träffas... känner jag verkligen den här personen? Man har som ett förhållande till varandra i skrivande form, o en helt annan i real-form. Nytt ord, kom på de själv.
Nu måste jag slita tag i kattfan som fått för sig o gå berserk i hela lägenheten o förstöra mina soffor á 8000:- GAH! klös klös klös.
Teckensnittet ändrades ju inte, va oklimatsmart.
Kollade grejer till bilen. Baslåda o steg för 1800:- O mp3 stereo med AUX utgång för 1200:-
Hepp! Jag fyller den 22'a November. Bara att ni börjar skramla...

CALM AND SUBMISSIVE GADDÄMNIT!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du nu lyckats läsa ut en 150:sidare så kanse du kan gå in på lite böcker oxå... Får jag ta mig friheten att tipsa om Jenna Jamesons självbiografi? -Toppen! (ca: 600 sidor). Vidare har du sedan Mötely Crews bok... grym! Men först ska du läsa "Snabba Cash" av Jens Lapidus! -Veckan boktips från Ebba, tihi tihi. Kolla den här, så förstår du! http://www.youtube.com/watch?v=8scfqDrMZmM Puss