måndag 20 juli 2009

Sjukdag 6

Jaa, man kanske skulle ha skrivit nåt litet varje dag så ni alla kunde få följa en flickas liv med (påhittad?) svininfluensa.

Det börjar ge med sig nu iaf. Istället för feber inatt, så har jag nog hostat mig igenom dessa 9h som jag låg i sängen. Inte heller vidare kul. Torrhosta, men ändå känns det som man har slem i varenda kropssöppning... no offence.
Har inte haft nån vidare matlust de senaste 3-4 dagarna så därför känner man sig lite halv matt just nu. Gått ner typ 3 kg pang boom.
Jag HATAR verkligen hungerkänslor, det är nog därför jag småäter hela tiden för att undvika att känna såndär jättehungerkänsla o kurr i magen. Så nu har jag iaf bunkrat upp med lite "småätar"saker här hemma som kex, riskakor, frukt o gottis.
Tog kraft och åkte bort o badade med Abbie förut. Hon är en riktig hejjare i sin flytväst nu, kastar sig handlöst ut för o hämta pipen. utan o tveka. She loves it.
Hon har ju inte fått röra på sig överdrivet mycket senaste dgarana, korta promenader bara o lite bollkastning på tomten. Sen när bilen ändå gick igång åkte jag till ÖB o handlade lite, o Tempo påvägen hem. Aj lööv att ÖB ligger precis bakom hörnet.

Så tillmat idag blev de färdiga plättar med drottningsylt, en rusinbaguette, energidricka (sorry P - jag kommer fastna i sockerbomben igen) o ja.. den här upptinade isglassen.

Hade fortfarande feber igår kväll innan jag gick o la mig, men hoppas verkligen att jag slipper den ikväll, o att hostan försvinner tills imorrn... jag är ledig på onsdag så de känns mest realistisk att börja jobba igen på tors.
Om jag inte vaknar pigg som en ekorre imorrn vill säga.

C frågade förut om jag läst mig tv-guiden utantill än.
Kanske inte tv-guiden men jag kan varenda reklam på "E!" kanalen utantill, även MTV's, för det är typ dom 2 kanalerna som jag flippar emellan hela tiden.

Nu ska jag luta mig tillbaka o fortsätta mitt intressanta liv, o läsa Tyras blogg oxå.
Denna barnsliga, på vippen till fjortis - men ack så jävla sköna östgötska dam.

Ha de!

Inga kommentarer: