måndag 22 mars 2010

Sprit...

Va trött jag blev på sprit plötsligt.
Efter att spenderat en helg med att smaka på sprit, leta efter sprit, handla en massa sprit o naturligtvis dricka en massa sprit så kanske det inte är så konstigt.

Tysklands-tripen var iaf jädrans rolig!
Buffématen va to die for!! Jävlar va jag älskar buffémat... oxfilén med beasås was making love in my mouth! O frukosten med pannkakor, omelett, bacon... ja ni hör ju själva...
Dock vet jag inte om de är nån resa jag skulle göra om inom nån snar framtid. Men nu vet man iaf hur de fungerar. O att dom inte hade Carribean på Cittipark... DÄMNIT.
Men de blev iaf ett gäng med vin, vodka o cider som fick följa med hem till mig. Hemma hos M hamnade en Morgan, lakritsshot o jäger. Han blev nog nöjd :P

Åkte direkt o hämtade Abbie i Gistad när jag kom hem. Fastnade dock där en stund, vilket inte är ovanligt :) Nu är nya selen beställd iaf. De kommer bli nåt med svart/lila/silver. Ska hitta en gullig dödskalle oxå som ska broderas dit. Japp.. en GULLIG dödskalle ;)

Sen blev de mys resten av kvällen. Vissa var trötta o andra var lite piggare!
Man kan säga att vi bildade hög i soffan. Jag, M, katten o hunden. Gött mos.

DITD gick i repris oxå. Men NU är de fan överspelat o klart iaf. Haha.

Nu i veckan ska jag pallra mig till gymmet. Träffa Anna J på onsdag hoppas jag! De va toklänge sen... Sen är de ju löningshelg, men jag blir med ytterligare en hund på lördag så de blir nog lugnt. Ska spara mig till Zombiesuckers release fest den 1'a April!
Men ett glas vin eller 3 är ju inte omöjliga... nu när jag har lite som står o skräpar menar jag.

Köpte cashewnötter förut. De är fan som knark.

Knarknötter.








Oh yeah...

Inga kommentarer: