onsdag 9 september 2009

Summa sumarum

Imorrn är de låtsas fredag för mig!
Så man skulle kunna säga att arbetsveckan snart är slut.
Då kan de ju va på sin plats att göra en summering.

Söndag: Seg jobbdag, men eftersom jag fick i mig bra käka på lördagsnatten så mådde jag relativt bra. Åkte iväg till Norrk o tränade hund o grillade lite. Mycket trevligt. Sen började ju Ensam Mamma Söker, som bara är en sån skön serie! Aj love it.
TÄNK! Tänk om man själv fick den chansen o dejta typ 10 killar på en o samma gång. I would be in heaven ;) Jag blev iaf kär i Michel som dejtar Helena. PAX för han.

Måndag: Jobbe hejle dan. Tråkig dag. Finns inte så mycket kul o säga. Premiär på Färjan! ATT vi ska boka en trip snart med girlsen.

Tisdag: Jobbe hejle den dan oxå. Direkt efter jag slutade åkte jag o P till Norrköping o tränade hund med SWBA's skönaste gäng ;) Abbie gjorde bra ifrån sig. Fast hon kan mer, om hon har lust. Så mitt jobb är att få henne få lust!

Onsdag: De är idag de! Helt ok arbets dag. Jag blev bara arg ett par gånger :) Helt klart en förbättring. Lite av de bra humöret berodde på att jag såg att vi ska sälja biljetter till Paramore som kommer till Sthlm i November. ÅH Va jag vill se dom! Häng med?
Sen hade mina postorder prylar kommit i brevlådan. Jag gillar mjuka paket. Förutom mössan låg där även sötaste klockan, och en nagel buffer!

Sen har jag haft telefon dejt med A, samtidigt som jag lagade mat. Kyckling med uncle bens Sweet and sour och bulgur till de. Nothing special.

O va som komma skall:

Torsdag: Kommer jobba till 14.30. Ska sedan svänga förbi en bilkille granne o se vad som behövs göras med skräpbilen - så man kan sälja av med den snart o köpa ny :) Sen har jag o J bokat in ett mördar gympass med 30min ABS o efter det 45min BodyCombat. WOHO!

Fredag: LEDIG! Bio med C. Äntligen ska jag få lära mig hur killar fungerar...

Lördag: LEDIG

Söndag: Jobbe 9-16.


Nu ska jag fortsätta äta min StarBar o utforska om jag verkligen får ont i magen av den. O se färdigt på Idol. Hejja.

2 kommentarer:

Linda sa...

Eftersom det var så cplugnt på jobbet i eftermiddags så satt jag och läste typ halva din blogg haha! men veha du MÅSTE sluta med bilderna på spindlarna! vafan bor du i en källare eller? usch!
kram Linda

Nica Hansson sa...

Mycket intressant läsning förstår jag ;) Nae, jag bor inte i källaren, men jag tror spindlarna gör det o sen kommer dom upp o hälsar på!