torsdag 1 maj 2008

copy cat copy cat

What are they feeding you?
Jag har tydligen satt mina spår.

Idag är en händig dag.
Nica har med all sin galns både waxat bilen, o knulltejpat den :)
Jag är då inte alls dålig, nånstans!
Waxningen kom tillslut mamma o hjälpte mig med, hon är en kvinna som då heller aldrig nånsin ger sig. Det tog sin lilla tid, o de var förbannat jobbigt. Men de gick! Mr G kom ut en snabbvisit o hälsade på! Han kunde nog iaf hitta vägen tillbaka... vilket vissa andra inte alls lyckades med.
Efter detta var de dags för lite fika. Hann nog med både mat, fika o kvällmat innan jag for hem efter 6 timmar i vänstanvik.
Skam den som ger sig! Dags o dra igång med projekt solfilm. Det vet jag av egen erfarenhet att de inte skulle bli lätt. O jag skulle med all säkerhet börja svära hela mitt register innan allt var klart. Men de visade sig att solfilmen var ganska så tjock, o det gjorde ju saken mycket lättare.
Jag hann o sucka till några gånger när bakrutan skulle filmas, men sen vart de riktigt snyggt om jag får säga det själv. My first time and all :P
Hejja Nica!
Sen bar de iväg till Poppan för o slänga av hunden. Första gången jag lämnar bort damen o de känns jättetomt här hemma :(
Men tiden går ju fort tills jag kommer hem igen.
Hoppade spontant in i solariet när jag väl kom hem till pickhult för nån halvtimme sen. Tror jag brände mig. Får väl låtsas att jag vart utomlands eller dylikt.
Hett som fan.
O nus ka jag bara... packa. Tjejer är värdelösa på o packa. Man tar med sig hela jävla hemmet. Så de kommer ju ta resten av denna kväll iaf. Sen ska jag färga håret o duscha oxå. Ladda ner musik till mp3'an håller jag på med, men den ska ju sedan föras in i själva maskinen oxå. Inte att förglömma. Måste packa ner batterier till den oxå. Gud. Jag kommer verkligen glömma hälften.
Får fan i mig inte tag i nåt jävla Buzz. Skit! Jag vill inte köpa ett... inte nu iaf. Nån som vill låna ut te mah?!
Googlade på "PS spel uthyres" o de finns ju en massa företag som hyr ut. Men de kändes jävligt krångligt. Vad hände med hur de var förr? När man kunde gå till leksaksaffären o hyra spel.. va? va? va?... de VA bättre förr. And always will be.
Idag på dagen var de ett år sen jag träffade Mr Beeng för första gången. De var ju en upplevelse.

Nu iväg o FIXA O TRIXA... kom på nåt själv förfan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din bebis har det bra!Hon får all uppmärksamhet hon vill ha och lite till;)Vi släppte henne lös och hon komtbx utan problem..PHU!;)
Vi önskar Veroniqua en kul resa!
Kram från oss i Haninge

Nica Hansson sa...

Tippelitoppen! Hon hade verkligen inte trivt här hemma med en stissig matte vill jag lova. Hatar o packa! :) Hoppas morgondagen går lika bra. Tack för hjälpen!