söndag 18 maj 2008

Nattsudd



Om nån kan förklara för mig hur jag ens orkar sitta här o uppdatera blogg nu, så kan den peronen.. ju.. typ .. göra det.
Igår myste jag ner mig själv o hunden, o typ katten oxå tror jag, i soffan för att titta på film o käka naturgodis i god fredagsanda.
Fick hem alla filmer som jag tipsade om i tidigare blogginlägg. Det gick o se en av dom tror jag. Törs inte skriva mycket mer eftersom farbror blå säkert kommer o hämtar mig då.
Semi-Pro, fick det iaf bli. Will farrell är kul.. tänkte jag.
Satte mig i soffan. Somnade efetr en kvart.
Oväntat? Nae.
Jag är sämst på o titta på film. Ett gammal ex som var filmfantast blev fullstädnigt rasande på mig så fort jag somnade.
It just happens...
Sen vaknade jag till stundtals, med en sån där käsnla ni vet? "Nae, finns inte en möjlighet i hela jävla universum att jag ska gå upp, gå ut med hund, placera mig i sängen.. inte en chans!"
Somnade om o tänkte samma tanke säkert 10 gånger. Sista gången blev jag nästan rädd för mig själv. Då vaknade jag kl 11, med tanken "...ska bara släcka lampan här så kan jag somna om igen..."
Hallå?! Du ligger ihopkurad som en liten boll i en 3'sits soffa med en hund som tar upp mer än halva... ska du fortsätta sova här hela natten? Verkligen?
Då började jag nästan skratta lite för mig själv. Så konstig jag är. Samtidigt så grät jag lite eftersom jag visste att jag var tvungen o gå utanför dörren oxå.
O jag hörde hur det spöregnade...
PÅ med regnjackan o ut, fort innan jag hinner ändra mig.
Abbie tyckte de va jävligt onödigt o gå ut. Tvärnitade vid porten så jag fick släpa med henne ut, o där gick hon med puppy-eyes o tittade på mig samtidigt som svansen smet sig mellan bena. Stackarn...
In igen o somna om i sängen utan problem. Satte kl på 10 o ville verkligen försöka sova ut så länge.
Glöm det. Min inre väckarklocka är tydligen inställd på typ 8 nuförtiden.
JÄMT vaknar jag så tidigt, om inte tidigare. Somnar om en stund igen o vaknar klarvaken vid 9.
Helt sjukt. Jag kunde utan problem sova till 11 förr...
Då va vi inne på lördagen. Gick en morgon stråk, kollade på stora båten som åkte förbi. Käkade frulle o åkte iväg till wp-land a.k.a Skriket.
Inte många alls som kom idag. Konstigt, eftersom de inte ens va dåligt väder.
Men destomer tid för oss!
Drog lite kedja, sprang i skogen som vanligt. Sen skulle de fixas med nya vagnen. Det gick ju bra. Behövde bara ha ett fälgkors så vi kunde dra åt muttrarna. 3 bilar utanför huset. Den första (min) en japansk tydligt väldigt krånglig bil med reservhjul under bilen, där även fälgkorset befann sig. Bil nummer 2 -precis installerat hundbur, fälgkorset låg under. Bil nummer 3 -arbetsbil som borde ha diverse verktyg, men icke. Tillslut fann damerna en skiftnyckel.
Sen skulle "bara" denna ca 280kg vagn över ett staket, för att sedan rullas en bit på gräs, för att slutligen bäras upp för muren. Då ska vi se...
Jag är tanig, inge vidare stark alls, dam nummer 2 visade sig vara självaste hulken, o dam nummer 3 var nog iaf snäppet starkare än mig. Sen hade vi karln, eftersom de bara fanns en på plats. Det fixade sig gallant! Team Skinny-Ass-Biatches rules!
Om någon av oss vaknar med nackvres, ryggskott eller annan dylik otrevlig smärta så kan vi ju bara tacka för hjälpen...
Efter detta tunga arbete ;) så vart vi ju hungriga, så vi åt. Helt naturligt beteende. Efter det premiärkörde vi vagnen.
Nica är nu ännu mer nervös inför tävligen, som förvisso bara är en test för vår del. Hundfan vill bara dra 1, kanske 2 gånger, sen är de tråkigt. Bara tokvägrar o lägger sig ner. Men jag fick många bra tips av Ck så nu ska vi träna som bara den! O funkar de - så gör det, annars får vi hitta på nåt annat. Synd bara att man måste träna själv, om man inte åker till norrköping vill säga... jajemen, de va en tydlig pik.
Sen bar de iaf vägen hem till pickhulta igen.
Mötte upp C o köpte pizza. Kollade på sommarkrysset, ett måste såhär års. Hon fick in "massmord", bra Gry.
Sen ville C ha en match i Buzz. Detta spel kommer jag tröttna på snarast...
jag vann båda gångerna :D
...tror jag? Eller? Jag vann iaf en gång...
Sen kollade vi på Disturbia. En apbra film som jag oxå bara sett en gång. Ovärt! Han är ju as snygg så jag lätt skulle kunna se den varje lördag. Däm! Jag vill oxå hånlgas med Shia Lebeuf!
Hot Hot Hot...
C kämpade på bra o höll sig nog vaken till sista repliken iaf. Jag med! Ibland förvånar jag mig själv. Fast å andra sidan hade jag ju redan sett den, så de krävdes ju inte så mycket tankegång.
Nu går ögonen i kors o jag ser knappt vad jag skriver. Dags för sängen.
Det är sååå skööönt o lägga sig i sängen när man är trött.
De låter kanske ganska så logiskt, men tänk efter nästa gång vi är så där skit-as-jäklar-i-havet-trötta, hur himla skönt de är o krypa ner!

Godnatt.

Inga kommentarer: