torsdag 15 maj 2008

Var god, lämna utrymme

Idag är dagen med stort D.
Eller stort P.
Eller vafan.
Ge mig ett P
Ge mig ett M
Ge mig ett S
Vad blir det?
Helt sjukt va tydligt de börjar bli med åren. Kanske ska va glad att man är ensam. Den som ska leva ihop med mig bör ha med sig en stort säck salt där han kan ta skopa för skopa, vid tillfällen like this. Gick o la mig igår med världens konstigaste känsla. Det kändes verkligen som jag var ensammast i hela världen (det var nog där nånstans som PMS'en kickade in). Jag är en väldigt social människa. Jag trivs med att ha folk runtomkring mig. Verkligen. Även om jag är lite blyg, o inte tar mycket plats. Men alla som verkligen lärt känna mig, tycker nog att jag är värt besväret.
Men när jag är ensam, så känner jag mig verkligen såå ensam.
Nu på senare tid. Jag har alltid haft lätt för o va ensam förut. Lite av en ensamvarg. De spårar så många idéer i mitt huvud så jag har alltid nånting o tänka igenom när jag är själv. O så längtar man så himla mycket efter närhet när man är själv. Närhet o nån att alltid kunna prata med. Om de så bara är ett "sover du?" när man ligger i sängen... Men nånting har hänt. Jag antar att jag blivit så fruktansvärt kräsen att de på nåt sätt har gått över till att jag vill att alla killar ska veta att "mig får du inte så lätt"... vilket egentligen betyder "jag är så jävla trött på o bli playad, så försök inte ens" För nu när jag ibland ligger där på hans mage, så känner jag ingenting. Nada. Man borde ju känna nåt slags pirr, en skön känsla av att bara bli omhållen (finns de ordet?) av nån, även om man inte är kär, även om de bara handlar om närhet av en vän. Men noop. Nassing. Tydligen finns de ingen kärlek där, o de är absolut inte vad det nånsin har handlat om heller. Men jag börjar bli lite rädd för mig själv. Åldersnojjan har gjort att jag inte vill slänga ut mer av min dyrbara tid på krångel o killar som inte vet vad dom vill, o framför allt slänga ut min tid på killar som jag själv inte ens vet om jag vill nåt med. Ni har säkert hört frasen "Im surrounded by a million people, but I have never felt more lonely". Nåt sånt kan man väl säga att jag känner. Jag älskar mina vänner över allt annat. O jag vet att jag alltid har dom behind my back, nomatter what.
Sen är jag så trött på att allt handlar om sex. Herregud jag har som sagt legat i 10 år, o nu ska helt plötsligt allt handla om det? What the fuck happend? Har det med åldern o göra? De ska va så himla lätt, ingen stor grej, what happens happens. Visst så känner jag många dagar oxå. Man pratar o nog fan hamnar man på ämnet. Jag pratar gärna OM ämnet, det kan va skitkul! Men de slutar ju sällan så. "Jaha, när ska vi ses nästa gång då? ;)" Come on! Wake up and smell the coffee! Did you really think it was that easy? Tack för att ni ser mig som en "som alla andra". Verkligen. You guys makes me feel speciall.
"Äh, alla tjejer är slampor" tjena... ni har inte träffat riktiga brudar, de märks ju.
Men nej nej. Då är man helt plötsligt pryd, o tråkig. Men åh tack! Det här kanske är nånting som är värt o vänta på, istället för "wam bam thank you mam", o sen va man inte intressant längre. Vi är smarta, vi riktiga brudar. Det är väl det som sticker lite i ögonen antar jag. Sen är jag för snäll. Det vet jag. O har även skrivit om tidigare. Jag är för snäll för att ens tro att nån annan skulle på nåt sätt utnyttja mig, för att jag är för snäll. Förstår ni hur vrickat det är?
Vart är dom där felfria killarna? Dom där som inte har konstiga saker i bagaget. Dom som vågar satsa på ett förhållande. Dom som förstått att man inte har nånting o förlora på att berätta vad man verkligen känner för nån? Dom som har "lekt klart". Dom som inte tar ett förhållande på så jävla stort allvar (missförstå mig rätt) De handlar om två personer som tycker om varandra o inte vill vara med nån annan. Punkt. Mer behöver det inte analyseras. Jag läste nånstans, i nåns blogg, eller om de va nån som sa till mig. Kommer inte ihåg. Men dom hade iaf ett sånt förhållande där dom kunde va hur barnsliga som helst, samtidigt som dom var vuxna. Det är precis sån som jag är. O kommer nog alltid va.
Där sätter vi punkt.

Fick pannkakor av mamma idag. Hon är väldens bästaste. Om de är nåt som kan få mig på en gnutta bättre humör när jag är deppo så är det god mat. Pannkakor räknas nästan inte som mat. Men det är gott. O ingen gör ju pannkakor bättre än mamma. Right?
Pappa har fått erbjudande om ett nytt jobb oxå. Så han slipper pendla till åtvid varje dag. Det är ju kanon! Mamma, som jag tydligen brås på rätt mycket, skenade ju självklart iväg i 100 km/h när hon fick höra detta. Hon hade, under dom få timamrna som gått tills jag kom, funderat på att dom nu kan sälja huset o flytta till stugan istället. Eftersom pappas pendlande avtar så kan han lägga dom milen på att pendla från västanvik till jobbet istället, dom sista 4 åren han kommer jobba. Sen skulle jag hitta nåt hus i närheten där med. Varför vet jag inte, men tror de hade nåt med hunden o göra, eftersom dom "lämnar mig i sticket" isf, som hon sa. Annars kunde jag ju köpa ett hus nån annanstans, för dom kunde gå i borgen för mig isf. För de är ju mycket bättre o köpa ett hus, än att hyra. Så de skulle fixa sig. Inga problem.
Haha! Hon är så söt. Jag ville inte förstöra för henne, så jag lät henne skena...
Har hittat 2 hus att hyra. Dock är dom dyra, men i ena ingick uppvärmning o el i hyran. O sen ligger dom en bit bort... Men de har ju aldrig skadat o höra sig för.
Ska in på mitt andra hem, hemnet o kolla lite där oxå... bara "titta".

Imorrn är de fredag.
Den här helgen ska jag verkligen bara låsa in mig o kolla på film.
Är de nån som vill joina så är det helt ok. Sällskap uppskattas!

Såg ett program på 5'an igår oxå. Nåt jag helt missat. Celebrity rehab with Dr drew, eller nåt i den stilen. Va ledsen jag blev. Handlade om den här doktorn på Pasadena rehab, där många kändisar åker ut o in för sina försök att bli av med sina missbruk. Sångaren i Crazy Town, Seth Binzer, som var så satans snygg så man bara ville dö, plus satte dom där trbalstjärnorna på mångas kroppar, var totalt nere i kokain/crack o såg förjävlig ut. Birgitte Nielsen fanns (självklart) med, nån sunkig porrskådis, nån tjej som vunnit American Idol, Han från grease (glömt namn) som var totalt väck, som ett kolli, snacka om avskräckande! En tjej från "räkna med bråk" Steve Urkel " Did I dooo thaaaat"? Ni vet? Hon va helt såld på marijuana... jag blev fett besviken. Visst man vet hur mycket narkotika som cirkulerar i kändis världen, men ändå. Jag skulle ju gifta mig med Seth...
Aja, ska lätt fortsätta titta på det iaf. Igår kl 22.30 tror jag de var, på femman. Om ni är intresserade.


Två låtar som jag kan tjuta mig tårlös på.






2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Veronica dåh...
Det där rehab programmet hade ju premiär igår ju :P

Du har inte missat nåt alls! Bra va? :)

Nica Hansson sa...

Klockers! :D