fredag 24 oktober 2008

Fredag, at last.

Idag var de jävligt segt att gå upp kl 8.
Hur knäppt känns inte det då?
8 är ju för tusan sovmorgon i vanliga fall...
Somnade väl runt 23 igår, vilket är relativt tidigt. o sen sover man som en stock hela natten...
Arbetsdagen har känts ap-lång.
Hade tävling idag igen om ännu en digitalkamera. Men jag förstår inte riktigt vad det är med mig. Men så fort det handlar om tävlingar så känner jag jämt "äh, jag kommer ändå inte vinna" Men sen när jag väl sätter igång o kanske märker att det går bra så blir jag as peppad! O sen räcker det med att jag ser att nån annan ligger på fler poäng, eller dylikt, så orkar jag inte bry mig igen. Lägger ner hela skiten. Jag fick iväg 5st. Vilket inte alls räckte i slutändan.
Igår hade vi en Team tävling. Då vi körde bord för bord. DÅ var jag jävligt peppad, för då va vi ju fler! O sen va vi sån blandad kompot vid vårt bord, 3 olika företag. O vi gjorde jääävligt bra ifrån oss. Dom som vann har typ jobbat mycket längre än oss, o dom andra som fick bra poäng satt på ett projekt med skitmånga poäng/sälj. Så jag var riktigt nöjd över vår insats!.. Även om de inte blev en vinst...
Aja. Det var den arbetsdagen iaf. Lyckas alltid med o asgarva iaf en gång om dagen :) Dels för att man är så jävla trött, o aaaallting blir skitkul, o dels för att de finns jävligt roliga människor o garva åt, faktiskt.

Ikväll när jag slutade jobbet så mötte jag upp C på systemet. De skulle inhandlas inför ciderkvällen imorrn. Då kommer Niklas o Jennifer hit o umgås lite! Sen drar vi nog ut på stan en sväng.
Inhandlade även hårfärg, så nu är jag brunisch igen. Me like! Jag var inte stormförtjust över att bli brunett igen, eftersom man får hålla efter det o färga om hela tiden, men den här färgen funkar faktiskt!
På söndag ska löshåret i. Återkommer med bilder på det spektaklet.

Imorrn gick jag med på att gå på ett träningpass på morgonen. De va dret länge sen jag tränade o de behöver jag verkligen, så jag passar väl på när jag har tid nu då. Höft/lår/mage... piiiuuu. Jag kommer avlida. Sen blir de en sväng till motala o träna hund. Efter det ska jag vidare till gistad o gå ut med hundar åt Isabell o Tomas, som ska iväg på bröllop. O sen hem igen för o hinna göra mig klar innan herrskapet kommer. Jisses... fullt ös.

Nu blir de o bädda ner sig. Tack för mig, hej.


Inga kommentarer: