söndag 26 oktober 2008

Nej. nej och åter nej.

Jag vill inte ligga med dig. Du fyller 20 i år. Det skulle kännas som barnarov.
Visst, du är blond, vältränad, trevlig o jävligt fräsch (bortsett från pubertets finnarna) men jag vill inte ligga med dig.
Vad är det med folk på krogen?
Eller vad är de för fel på mig...?

Nångång ska man ju lyckas. O nu har jag gjort det.
Söp bort min mobil på krogen.
Jävligt moget.
Det kopmiska var att nån ansvarsfull människa ändå ringt upp "senars ringda nummer" från min mobil, vilket var till C. Men sedan stängt av mobilen, så vi kunde inte ringa upp o lokalisera telefonen.
SURT.
Vilket betyder att jag nu får tillfälle o använda mig av tjänsten "spärrservice" som jag tidigare iår betalade nånstans runt 400 kr för att ta hand om alla min spärrföremål.
BRA, kan tyckas. Jobbigt tycker jag.
För nu måste jag ju spärra telefonen, men ska vänta tills måndag för o se om dom fått in den iaf innan. Vill ju hemskt gärna ha tillbaka mitt simkort.. telefonen i sig skiter jag i, eftersom jag hämtar ut min nya på måndag. Men alla nummer har jag verkligen inte i huvvet. Knappt ett enda faktiskt.
Stoppade mobilen i fickan, väntade svar på sms, tävnkte samtidigt " Fuck, jag kommer tappa telefonen nu när jag ahr den i fickan" dansade vidare, hängde vid baren o gick på toa. SEN kom jag på att mobilen inte längre låg i fickan.
Fiffigt elin.
Hoppla Kerstin.
O allt va de kan heta.
Vill ni nå mig så får ni ringa på hemtelefon. Jag är ju så vuxen o har en sån. Vill ni ha numret så kanske ni kan googla fram det, eller fråga på msn, eller här.. vettja.

Inte nog med det så gjorde jag av med på tok för mycket pengar på dricka, plus en taxi som hette duga eftersom vi inte fick tag i nå mer att dela den med.
Det får bli utegångförbud på mig resten av månaden...
Har ju fan inte ens betalat räkningarna.

Katastrof.
Allt suger.
Jag suger mest.
O jag är onukter o ska sova.

Wish me luck, liksom.

Inga kommentarer: