söndag 2 november 2008

TACK GODE GUD


-att jag snart fyller år!
Min dator gör mig galen!
Den gör verkligen ALLT för o jävlas. Ska jag kolla på filmklipp så hänger den sig, alternativt så hackar den sig igenom hela klippet/avsnittet, eller så startar det inte alls.
Msn som jag känner mig mer eller mindre beroende av, vill inte fungera som de ska. Varannan gång jag startar datorn så hoppar det inte igång, o de går inte o starta det i efterhand heller, så då får man starta om datorn igen. Men de har ju datorn kommit på att jag kommit på, så nu istället kommer det upp varningsrutor om att windows har hittat ett allvarligt fel o.s.v. så då måste vi starta om datorn. Ibland blir de bara blåskärm oxå.. då brukar jag trycka på "on/Off" knappen... som vi tjejer alltid gör när nånting slutar fungera.. "stäng av/sätt på!" funkar alltid.
O när jag ska köra WebMsn så slutar det självklart oxå o fungera efter 5 minuter " sidan kan inte visas".. jag älskar dom orden. Dom orden kan få mig att slänga sönder saker i väggen.
Så vad min dator egentligen vill mig vet jag inte, mer än att han vill jävlas o antagligen är ganska så dödsbenägen. För de är fan inte långt till fönstret SKA DU VETA! *hötter med fingret*

Men. Jag ger upp. Du vann, datorjävel. Och om 3 veckor är du utbytt, så kan du ligga där i containern, o vaaa jaaag skaaa skratta åt dig. Ditt as.

Nyss hemkommen efter 75min Step/Styrka.
Jag är möööör. Svettigt!
Undrar om jag kan gå imorrn?

Dagens i-landsproblem:
Ska jag tvätta nu ikväll and get it overwith, eller ska jag vänta o tvätta imorrn innan jobbet?

Sug på den ni.

Inga kommentarer: