fredag 6 februari 2009

Fredag

Fast om 6 minuter är det lördag.
Passa sig!

Abbie beter sig konstigt. Lägger sig på mig o är allmänt " jag är obekvääääm..." Kanske ett stycke löp pågång? Blä.
Då kan vi förblöda i kors...

Fick skäll som vanligt på jobbet idag. Fast jag är ju så skön så jag bryr mig inte så hårt. Vi har våra favvisar på jobbet :)
Faktiskt ganska spännande. Man får ju ut sina craving efter att disskutera saker i oändlighet iaf!
Kommer få sitta hela nästa vecka med. Det känns skönt! Vill inte sälja El.. som jag hade fått gjort annars.

Imorrn blir de att gå upp kl 9.
10.15 anländer jag till Tallboda o hämtar upp P, för vidare färd mot Norrköping o hundträning.
Looking forward to it.

Cilla har vart här ikväll. Kollade lite på Let's dance. O jag råkade beställa kläder från Ellos.
Oj?
Men de va jag värd. Jag är värd väldigt mycket nu för tiden faktiskt.

Jag förstår mig inte på folk som raderar sina bloggar hela tiden. För lik förbannat kommer dom på att dom ångrar sig, o så börjar dom skriva en ny blogg.
Jag har inte tagit bort en endaste blogg jag haft.
Började skriva på Lunar, när de fortfarande hette "Dagbok", sen vidare till Msn. Sen till blogg.se, o nu hit. Jag kan ju gå tillbaka o läsa en massa kul skit ju :D

Kolla t.ex det här gamla inlägget:

JippiKajej updat
Sön 13 feb 2005

kl.00.55

Eller nåt :P
Har inte gjort nåt meningsfullt idag.
Va inne på biltema med pappa o köpte motorolja...
Vill verkligen ta ett lån o köpa en ny bil!
Nu är nämligen ena dörren trasig oxå.. går inte att öppna utifrån.. fjädern har typ lossnat... De känns som att så fort nånting blir lagat så händer de nåt nytt.
Känns så tråkigt för den är ju så fin :)

Sen käkade jag o andreas pizza (MUMMA!) o sen åkte jag bort till anna o sofie, skulle sett på Melodifestivalen men vi lockade hår o dansade o jag lekte fotograf *haha* Kanske skulle bli nåt o satsa på.. de är fan kul! :)
Får väl se om några dagar när anna laddat in bilder, om de blev någe bra :P
Sen skjutsade jag in dom till Cupolen.
Jag o cilla skulle ha hängt med men ekonomin visade sig inte vara på den rätta sidan.
Vi sparar oss till slutet på månaden!
Då jävlar i helvettet ;P

O Baby vår lille fjärt katt har fått för sig att andreas är självklaste satan själv.
Hon är livrädd för honom. Bara för att han blev lite lätt förbannad i morse när hon sprang omkring i kökskåpet (?!) hur hon nu kom in där vet ingen.
Men de löser sig nog.. stackars liten. De är ju så svårt för hon är ju inte tam för fem öre heller så de är rätt svårt o ”trösta” henne oxå.
Aja.. de var dagens katthistoria.
*PLONG*
”Radioteatern presenterar- Veronicas kattliv, del ett av två”

Veronica <--- Dax för sängen? ***************************************** Jaha nu är man vaken och allert. Eller vaken har jag väl vart sen 11 iaf. Vaknade vid halv tio o tänkte va duktigt o gå upp vid 10.. men ajg somnade visst om. Idag ska vi tvätta.. underbart roligt. Särskillt i snöstormen! Aja... på återseende. Veronica <---Mushi mushi **************************************** Nu är de kväller. O tlött är jag. Har tittat klart på BIgBrother med fel åkte ut. Sebastian hade nog mer o visa tror jag. Tina har väl redan visat allt? aja... Tvättade förut. I Snöstormen! De blev kläder efter väder innan man gick utanför dörren kan jag säga. Men vi kom hem helskinnade. Kattskället skulle promt ut oxå. Så vi släppte ut han, i tron om att han ville in om 5 minuter igen. Men icke.. de visade sig att han älskade snö. Han hoppade som en hare i den djupa snön o vart helt vild. Knäppis Hobbe. Imorrn är de en hel arbetsvecka till. Att se fram emot denna vecka: Löne spec’en - ska ju få månadslön nu, vill ju veta va man får. Helgen - Just bara för att de är helg. Alla hjärtas dag - en ursäkt att äta gott o tvångsmysa med varandra :P ja.. de va väl de enda. Dax för sängen. Föresten så pratar jag en massa i sömnen nu för tiden. Här kommer ett kort urval av de jag sagt: ”men alla killar är ju tattuerade!” <-- syftade på killarna i BB huset (??) ”bluggeli buggeli buggeli...BÖH!” <--- fråga mig inte.. *asg* ”först fnittrade jag en massa, sen: ÅH! fri passage!” <--- drömde att jag parkerat jätte konstigt o de va vatten o skum överallt, o så kom de en o körde förbi o tog bort allt skum o då kunde jag ju åka iväg (ööööh?) Man är rätt pantad när man sover *haha* Man ger iaf nån ett gott skratt. Veronica <-- snark
------------------------------------------------------------------------------------

Haha! Hur kul som helst ju. Hur många av er kommer ihåg vad ni sa i sömnen för 4 år sen?
Va? Va? Va?
Ok, helt oviktig information. Men ändå.
Sån är jag.
Oviktig.

Det var allt för idag.
Hej.

1 kommentar:

Anonym sa...

*haha* Me love alla gamla Veronica bloggar o dagböcker o allt vad det är =) Jag sparar ju oxå allt...har ju gamla icq konversationer sparade från typ 2001 eller nåt *hehe* Ska vi läsa o skratta åt när vi är pensionärer sen =)(känns som det var igår som "smurfen under sätet" regerade våran vardag, eller hur?) Kram kram