måndag 10 december 2007

Ganska så jätte trött

Va tungt o gå upp imorrse. Varje morgon tänker jag samma sak:
"Varför gick jag inte o la mig vid 9 för?"
O varje kväll kommer jag ändå inte i säng förns tidigast 10.
Igår tog jag upp mitt läsande litegrann. Men istället för o fortsätta på boken jag påbörjade innan sommaren, så hoppade jag på en ny. Jens Lapidius - Snabba cash. B läser ju som en liten raket nuförtiden, o han har precis läst ut den, tror jag? Jag fick min bok när jag började pensionsspara.
Verkar väl helt ok, men de är väl inte riktigt min stil på bok.
Jag läser hellre verklighetsbaserade böcker om kändisar :D
Vilket den här visserligen är, på sett o vis... anyhow.
Sketa trött på jobbet idag.. som vanligt. Måste proppa i mig nå preparat som gör mig pigg alltså. Somnar i bilen säkert 40 gånger på vägen till/från norrpan. Livsfarligt! Plus att alla andra som ser mig undrar va fan föraren i Håkan Städare bilen gör påväg ner i diket hela tiden. Hepp?
SKA ta tag i o söka nytt jobb. Men kommer ju aldrig tillskott. Vart ska man skicka ansökningar då? Vad finns de för företag där ute? Vad vill jag jobba med... jä jä jä, I can go on and on.
Har precis kollat på Cesar. Man lär sig nåt ytt varje gång. Han är helt otrolig den där. Speciell, men otrolig på de han gör. Vissa betvivlar hans kunskap, de gör inte jag. To me it makes sence.
Fick mess från B förut, skönt o höra att dom har de bra! Saknar han lite... i ena hörnet.
Somnade på soffanf örut.. guuud så skönt det är! men å andra sidan resulterar ju det i att jag inte kommer somna om en timme. Dumelidumdum.
Allt gott snask är slut här hemma nu. Vad jobbigt det är!!
Har jag grejer hemma har jag absolut inga cravings o jag behöver inte ens äta nånting, bara tanken av att de finns där lugnar mig. Men förut åt jag upp pepparkakorna, de va typ 2-3 stycken kvar. Sen fanns de inge mer! Inga riskakor, andra kakor, godis.. nothing. Hade inte ens bröd. Då får jag lite panik. Då bara MÅSTE jag ha nåt o äta på. Hatar o sitta i soffan o glo på tv, utan att äta på nånting. De kan va frukt oxå, whatever egentligen. Bara de är nåt!
Men jag höll mig från att åka o handla faktiskt, duktiga jag :)
Ska handla lite efter jobbet imorrn istället *host* Men bara rostbröd o clementiner...
Köpte nya pjux idag oxå. Så nu jäklar blir jag varken kall eller blöt när jag går ut o promenerar!
Bra skit.
Skogsis tisdag imorrn! Bra där. S jobbar iaf så de blir bra sällskap.

Vad önskar sig alla i julklapp iår då?? Dret svårt ju...

Leona Lewis - Bleeding love *loving it!*


Inga kommentarer: