tisdag 11 december 2007

Hej, jag heter Veronica...

...O jag är Kallorist!
"Hej Veronica!"
Stans bästa ord. Tack Mr S!
Blev så sur när jag upptäckte att jag glömde köpa glass förut på affären.
JAJA, jag skulle bara köpa bröd o clementiner... men jag är ju sååå sugen på glass :(
Oh well, får väl klara mig...
Ikväll är de Tv all night long.
Hade man vart utomlands hade man, förvisso säkert sovit (festat?) vid de här laget eftersom dom ligger 6 timmar före, men ändå haft jävligt kul o skönt. Men jaja, vad är väl en bal på slottet?
Skit dag idag med tråkigt väder o allmän trötthet som vägrar släppa.
Abbie fick springa i skogen förut. Sen gick vi hem till mamma för Nica skulle få med sig matlåda. Då passade Abbie på att hoppa rakt in i mamma yvonnes blomsterland. Poppis! Bröt av nån ros-kvist o lite annat smått o gott. Nedrans byracka.
Borde ringa dom nån dag, men samtidigt känns det faktiskt som att jag har ringt "klart". Jag har ringt 3 gånger o hon har sagt att hon ska återkomma, men gör de ju aldrig... snart har jag ju fått lön igen? En hel månad har gått utan att vi har träffats. Hoppas dom inte är sura iaf, för jag har faktiskt inte gjort nåt fel. Oh well, får väl invänta till helgen iaf, sen får väl jag ringa igen...
Träffade gravid-Anna förut! Som f.ö inte är gravid längre eftersom Kajsa behagat att komma ut! Jääätte söt var hon, o pytteliten :) allt hade gått bra men hon sa sanningen - Det gör bajsont!... nåt o se fram emot då :S
Ska på kalas hos bror på söndag, Dennis fyller 2 år!
Ska köpa nån kul grej till han...
Annars händer de väl ingenting i helgen vad jag vet än...
Men de är ju faktiskt bara tisdag än så länge.
Nu känner jag att den här bloggen blev helt värdo, så för att undkomma att dagens blogg blir helt as-kass så väljer jag att "lunda av lite häj."



Vad kan [Kvintus Gu] va för nånting då?
Vaaaad kan de vara?
JO! Det är ett jymdpjogjamm!

Inga kommentarer: