måndag 2 juni 2008

Då kör vi.

Varför känns aldrid dagarna l'ngre när man är hemma för?
Jag tänkte i igår att guuud va skönt o av hemma o bara kurera mig, sova o slappa imorrn. Kommer ha hela dagen på mig. Men flopp så är kl redan 8 på kvällen.
Gick upp vid 8 o gick en sväng. Kom hem igen o käkade frukost, slocknade isoffan. Vaknade vid 10 igen är mamma kom o hämtade abbie. Passade på o duscha undet iden dom va borta. Sen gick vi ner till apoteket o shoppade hela beståndet kändes de som. Jag fick iaf hostmedicin, Exspot till hunden o bodylotion. Skulle hämtat ut astmamadicinen men receptet va visst 3 år gammalt... haha.
Att jag inte tänkte på det då :P
Men nu har ju tekniken gått framåt så dom skickar nytt recept via nätet så de är bara för mig att promenera ner dit om 2-3 dagar igen. Det jag inte förstår dock, men vårt nya smidigare webbaserade system är varför i hela fridens namn de ska ta 3 dagar för en doktor o mejla över ett recept till ett apotek som tillomed ligger 3 meter ifrån vårdcentralen? (världens längsta meningsbyggnad)
Sen gick jag hem o titttade på ett avsnitt av Celebrity Rehab.
Efter de ringer mamma om mat.
Man är helt oförmögen att laga egen mat när man är förkyld, iaf i Hanssons/Noréns familj.
Tydligen.
Så jag tog med mig hund, basketboll o mig själv o gick upp till mamma. Sparkade lite boll på fotbollsplanen vi korsade. Abbie blev flåsis del mundo, så de blev inte många sparkar.
Efter mat bar de av hem igen.
Slappade framför datorn en stund. Sen var de dags för tvätt.
O mellan dom varven hinner man inte med ett skit.
O nu är klockan 8.
Hepp?
Jag längtar förjävligt efter semester.
C ska antagligen åka till Bulgariet med syster den 1 Juli.
Jag är inte ett dugg avis :P
Skönt att du äntligen får åka iväg nu då!
En annan är urfattig o hinner inte få ihop till resa detta år iaf.
Men jag fick reda på att jag betalat lite bajsing till tävlingen i helgen. Sorry för att jag inte lyssnar skitbra då. Så den helgen blir inte så dyr som jag trodde den skulle bli :)
Tycker att abbies tuttar börjat svälla lite.. ingen jävla löp nu inte, bumsan!
Imorrn ska jag pallra mig iväg till arbetet igen iaf. Har inte råd o va hemma. Dom hade tydligen ingen chaufför idag så de hade krånglat delux... att man inte kan va bort en dag ens :P

Hej svejs, lingon... nånting.

Inga kommentarer: