onsdag 11 juni 2008

Ny dag, nya händelser

Idag är det onsdag.
Det betyder i jobbsammanhang att jag ska till norrköping på morgonen ( börjar tröttna så in i bängen på't!) o eftermiddagen står oklar.
Idag fick jag städa bishop, hälsa lite på krysset som jobbar där nu. Sen vidare till helvettestrapporna. Blev omkörd av poppan. Att jag aldrig ska se då :) HOn stannade vid mig o snackade lite skit med dotra.
Sen vidare till T1 o lite fler trappor.

Jag kan ju bara säga TACK, städjobbet. TACK för dessa snart 5 år som gjort mig till självaste quasimodo. Eller hur fan den där puckelryggen får för sig att stava sitt namn.
Vid närmare titt på mig själv i tv-rutan så kan man ju bara konstatera att min hållning är katastrofal.
De blir o köpa korsett härnäst. Eller anlita nån som jämt går o petar ett finger i ryggen på mig.
Den dåliga självkänslan kryper sig närmre o närmre.... jag som faktiskt va rätt nöjd med mig själv ett tag. Oh well...

Fick ett erbjudande om helgjobb idag. Ringde o snackade med chefen lite. Hur jag ska lyckas pyssla med godis utan o dö av sockerkickar är ju ett mysterium :D Måste ta en titt på lönen först bara. De ska ju löna sig att bli tjock!

Fick även ett erbjudande att åka till La Spania i oktober. Låter extremt lockande, då det är gratis boende! Behöver bara fixa flygstol o fickpengar (skattepengarna) Ska suga på den karra'n lite till! Skulle va riktigt skönt o ha nåt sånt kul o se fram emot. Värme o parraplydrinkar vid havet - kanon!

Kollade på repris av Ensam mamma söker igår. Det var en kille med där som är så snygg! O manlig. Han va typ byggjobbare, snyggt klädd, trevligt utseende , rolig o charmig.
Jag känner en kille. Han har allt det där. Men så finns de 2 minus. Det är ju lite synd. Undra om han har nån likasinnad kompis?! :D

Nu ska jag hugga in på chokladen jag köpte igår, men inte lyckades trycka i mig. Tror jag somnade i soffan. Kommer fan inte ens ihåg. Snacka om o va borta.

Doppelavsnitt av Frusna män ikväll, glöm icke!

Inga kommentarer: