måndag 23 juni 2008

Måndag - nedräkning?

Det är 14 dagar kvar till semester!
Eller 13, de beror på om vi räknar den här dagen, eller hoppar över den.
Jag skulle vilja hoppa över allihop.
Det är pissväder ute o jag hoppas verkligen att de blir ändring under de kommande 2 veckorna. De kan gärna få regna hela denna vecka för min del, fine, do it!
Men sen får de fan vända o bli fint igen.
Våga Vägra Regnig Semester!
Idag hjälpte Mamma Anna mig med Abbie igen. Hon får va ute o gå lååångt o hälsa på i stallet då. de gillar hon :)
Trött som en snigel är hon när jag kommer hem, knappt så hon orkar hasa sig ner från soffan o komma fram o hälsa. Ligger kvar o låter svansen gå i 180 istället.
Måste bara så här outoftheblue få säga att jag är så nöjd o stolt över min doggers. Hon är så bra! Vi matchar varandra så bra. Hon går ihop med andra hundar (minus att hon alltid tror att hon ska få leka med alla hon möter) Hon går ihop med både barn o vuxna (minus att hon blir hyperaktiv så fort nån vuxen kommer fram o hälsar på henne :P) Men runt barnen är hon ko-lugn. Som sagt, Dennis fick både ta sprutor, kolla munnen o ta på henne stetoskopet(stava) sist :D
Idag gick vi bara en liten promenad upp till mamms o papps, hämtade lite mynt så jag kunde få mig en välförtjänt solning.
De va en dretsnygg kille därnere o grejade. Antar att han var den som drev stället. Du kände väl honom Poppan? ;) Lägg in ett gott ord for me :P
Ska om 8 minuter bege mitt ass ner till tvättsugan. Totaly hate it. Men har inte så möe tvätt idag. Bara lite lite o sängkläderna. Ska tvätta mina skor oxå, 2 par. Slårvadom att dom dyra kommer gå sönder... Men dom är skitiga!
Gaddämnit...
Hatar skäggiga damen som bor i mitt kvarter.
Hon har en papillon from hell.
Tror att han har fått stämmbanden bortopererade, för när han väl börjar skälla så låter de som ett monster. Så de hjälpte ju inte kan man väl säga...
Denna lilla jävul till hund o matte är way över gränsen över va många tål här.
Den skäller på ungar som cyklar, andra hundar självklart, allt som inte går förbi utan att låta.. typ.
Inte nog med detta så börjar den sin reportoar med att snurra runt 756 varv, medan den skäller, sen avslutar den med att bita matte i magen o lite varstans den kommer åt. Så hon själv står o svär o skriker samtidigt som hon ser ut som en lyftkran, hållandes kopplet så långt bort från sig själv.
Hela detta underbara möte börjar oftast med att man hör hennes hund börja growla, långt innan man ens sett varken henne eller hunden. Sen kommer hennes checka kommentarer i stil med
"HELVETTE!! NU KOMMER DE EN ANNAN HUNDJÄVEL OXÅ! FAAAAAN! KAAAN DU GÅ ÅT ETT ANNAT HÅLL??!!" Efter de så mumlar hon nåt om att de är ens eget fel att hennes hund reagerar som den gör. Sen nåstans där efter så börjar hon skrika "AJ!" eftersom hunden biter henne i magen.
Hon måste va så stolt så stolt...
Mååånga gånger har jag tänkt tanken att sätta ner Abbie, gå fram till tanten, slita kopplet ur handen på henne o dra till hundjävel en gång för alla.
Men de är väl ingen idé eftersom hon aldrig skulle göra nåt sånt, så hunden lär ju fortsätta såfort hon fått kopplet i handen igen. Idioter till gamlingar som skaffar hund. Likadant med en gammal gammal tant i ett område vi städar trappor i. En liten söt Cockerspaniel är de dom som är små? eller är de Springer? Whatever) som heter Sara. Hon va så söt o liten som valp för några månader sen. Nu är hon dock äldre o större, o rundare runt magen, så tanten hänger som ett löv efter henne när hon kutar i kopplet. TÄNK! För helvette... är man gammal människa gör man väl bäst i o ta över en äldre hund som redan är "körklar" ? inte fan orkar hon med promenader längre än 20 minuter MAX, o lydnad är väl i grova drag ett "sitt" kan jag tänka. Den där hunden lyssnar iaf inte på nånting.
Oh well, nu fick jag det sagt iaf.
Hade skitsvårt o somna inatt. Tydligen hade de åskat o dundrat som bara fan, inget jag märkte konstigt nog. Men jag vet att jag vaknade hela tiden under natten, men visste väl inte av vad.
Pratade lite igår. Ska bli intressant o se vad som händer framöver. OM de ens händer nånting :P
Är lite sugen på utång till helgen. Wp gruppen skulle ut o käka på lördag tror jag, får se om man kanske hänger med där. Annars får jag dra med mig nån till stan!
Nog om detta..

Tvätt var de... Ikväll är de väl norrmännen igen på 5'an?
Måste se!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hähähää...Om det är samma ägare så är det en bad guy!Inget för rara Veronika!!

Nica Hansson sa...

Tyckte jag kände igen honom från den här byn... Är han från pickhult? o här bor de ju bara badboys.. :) Har din nyckel fortfarande förresten. Ska du komma hit i veckan så kan du ju ta den då!