tisdag 3 juni 2008

O ett litet världskrig på det.

Antingen är man dumihuvvet för att man vågar stå för sin åsikt, med sitt namn, eller så är man dumihuvvet för att man har en åsikt men väljer att vara anonym.
Ibland är de nog helt klart bäst o bara hålla käften.
Det gjorde inte jag igår. O jag kan"tyvärr" inte ta tillbaka min utsagande, då jag faktiskt står bakom den. En kommentar till en vän som jag känner sen en tid tillbaka. O bara till honom. Sen vart de tydligen hus i helvette när nån annan fick syn på det.
Att jag sedan kallas hjärtlös, idiot m.m - so let it be.
Däremot vill jag förtydliga här (istället för o kommentera en massa bloggar hit o dit) att jag inte tycker att det är "rätt åt" nån. Det har jag heller inte sagt eller påstått. Men klåfingriga barn kräver mer uppsikt, lika dant med hundar, katter, eller va för djur man nu har som inte kan lämnas ensam utan att äta upp olämpliga ting. Mer har jag inte sagt, o värre än så var inte mitt uttalande.
Jag påstår heller inte att det är fullt möjligt att ha 100% koll på sitt djur 24/7, men att vara extra uppmärksam är ju att föredra, speciellt om man har fler hundar i hemmet att hålla koll på.
Sen kan jag oxå tycka att vissa uttalanden är mer eller mindre korkade. Men för o slippa ännu mer bloggfajt så lämnar jag det vid de.
Nog om detta.
Att hunden nu är sjuk o tydligen väldigt illa däran (av nån helt annan anledning än att ha ätit olämpliga saker) känns väldigt trist o tråkigt. Håller tummarna för att allt blir bättre. Verkligen!

Så till dagen tisdag.
Snorigt. Hostigt. Varmt. Hunden har skitit löst, även inne. Hurra? Ringde till vet med dom sa att de inte berodde på Exspot'en utan på värmen. Jag avvaktar. Fick jobba själv på eftermiddagen. De var väl mitt straff för att jag vart borta. Körde hälften sen orkade jag inte mer.
C ringde o föreslog att vi skulle åka till Smultronstället. De låter mycket lockande!
Först ska hunden få en promenad o tömma ur de sista ur tarmen. Sen ska matte laga mat.
Sen blir de väl söderköping då!
Nam nam.

Tjenis!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jamen herreguuuuuuuuuud!Har du varit borta från jobbet?Klart du blir straffad!Hahahaahaaa....

Anonym sa...

Vad var det jag sa?
Exspot...

Nica Hansson sa...

Anonym2: Läsförståelse kanske inte är din starkaste sida?