söndag 29 juni 2008

I love you J.



I'm soo getting one of those :D

Sitter här o är inte ett dugg trött förstås. Vaknade 11.30. Eller sanningen är att jag vaknade vid 8, sen vid 9, sen somnade jag visst till ganska djupt o vaknade till vid 11.15, men bestämde mig för att gå upp 11.30 tillslut.
Rätt ska va rätt.
Känns rätt jävla ensamt, jag vet att de låter totaly lame. Jag hatar själv folk som skriver om hur synd det är om dom, och om hur dom saknar nån att ha nära m.m.
"oohh det är såå syyynd om miiig, buuhuuu, jag är sååå ensaaaam" etc...
Men det är iaf så. Det känns rätt jävla ensamt.
And I'm totaly not used to it. Så himla snigel att snart lampan behövs o bytas i skylten som står o blinkar. Jag är ingen bra singeltjej helt enkelt, det är inte min grej.
Men de är nog nyttigt för mig. På nåt jävla skittråkigt sätt, så är de säkert det.

Var ute med babben o cilla förut. Gick 5'an uppe i "skogen" med kedja. Hon körde på som aldrig förr, finns inget stop i tösen. Jag o C däremot flåsa järnet i alla uppförsbackar ;) sen åkte vi iväg till Ljung för de va dags för simskola tänkte jag. Men vattnet va så hiskeligt kallt att jag inte tordes i. Hon sprang iaf ner o doppade sig till magen. Sen skulle hon hälsa på mamma o barn som skulle ner o sköja av sig om händerna. Jag fick hjärtat i halsgroppen o trodde hundgalningen skulle börja hoppa på dom, som hon annars är rätt bra på när hon är uppspelt. Men icke. hon studsade väl till nångång, men de va mest för att mamman började busa med henne. Dom kunde ju valt att gå o blaska av sig på andra sidan bryggan, så jag antar att dom ville hälsa på Abbie. Aja, bra gick de iaf. Hejja hunden.
Annars har de bara vart allmänt söndags-göra idag. Dammsög, städade, diskade, plockade iordning på all skit överallt. Jag behöver ett större hem! Imorrn får jag besked om lägenheten.

Aja, man kanske skulle börja läsa sin pocket, solen tittar ju inte fram allt för mycket nu ändå.

Godkvällen. Suckers.


Inga kommentarer: