måndag 22 september 2008

Livet som säljare...

... började ju ändå ganska så bra.
Gud va medelmåtta jag är. Jag är lite lagom allt.
Lagom tjejen i landet lagom. Det är jag de.
Började dagen med att bli väckt 7.50.
Hur pissigt känns det när man ställt alarmet på 08.00 tror ni? ;)
Det var iaf A som undrade om jag ville me ut o gå en sväng. Perfa! var ju faktiskt därför jag ställt klockan.
Så upp o hoppa, fick 15 minuter på mig. Jag borde va den ultimata flickvännen... blir klar på 15 min från sovande läge liksom :)
Hoppade i kläder, käkade några mackor o gick utanför dörren.
Hepp!
Gick ner till stallet o tillbaka. Var hemma igen efter 10.
Tanken var att jag skulle åkt hemifrån efter 11 för o hinna köpa hundmat. Kom på i sista sekunden att dom inte öppnar förns 12.. vilket kan va ett problem när jag börjar 12.15. Men ska ringa dom imorrn o se om nån kan pallra sig dit typ en kvart tidigare nån dag i veckan, så hunna' får sitt foder. Hon blir så ledsen annars. O smal.
Tog de lite chill istället i soffan. Punktlig som jag är åkte jag in till jobbet o var där 12.
Sammanstrålade med några brudar jag kände igen från utbildningen, många sköningar ändå faktiskt måste jag säga. Lätta o umgås med. Trots att dom är småbarn :P
Brjade arbetspasset med att lyssna på en kille. Samtalen gick skitsegt för ingen va typ hemma. "...tjena vilka roliga arbetstider o ringa på då..."
Efter fikat vid 2 tog jag mod till mig o skulle börja ringa själv. Är ju inte helt ny liksom. Men då tog typ alla samtal slut, så då skulle vi helt plötsligt börja ringa på ett annat projekt. Som inte vi fått genomgång av än. Så då fick vi en liten snabb utbildning på det. Som tog till kl 3. Klockan 3 skulle vi få utbildning för kvällsprojektet, som 4 av oss fått äran att hoppa på. Så de lev utbildning för hela slanten kan man väl säga... mycket i hjärnbanken nu!
Vid 6 fick vi hoppa igång. Vi fyra fick ett eget bord, o en stor jävla maskot i form av en pappgubbe som tydligen va nån slags VD för produkten vi skulle sälja...
Under hela kvälen sålde dom andra ingenting, jag sålde 2. Wohoo baaah, värsta!
Dom från skövde sålde dock mer.. tror den bästa sålde 5. Sen räknas ju hur många kontakter man haft oxå.. jag hade en jävla massa. Bara köttade på :D Men de var vad bossen ville, så jag körde på.
Fick massor med beröm för att jag var duktig o lugn. De känns ju tryggt!
Bra för sverige, så att säga.
Imorrn ska jag upp vid 8 igen. Ska ha det som en röd tråd nu, så man hinner med lite innan jobbet. L ville ta en prom med hundarna imorrn. Toppen bra!
O helgen känns det helt plötsligt som att de kanske är fest, känns som att E fyller år i veckan hörde jag en fågel som sa... Vi får se!
Annars blir de en lugn helg. I vilket fall som helst.. :P

Nu ska jag dö lite. Hej.

Inga kommentarer: