söndag 17 februari 2008

Då ska vi se!

Söndagar den dagen jag brukar ta hand om mitt lilla liv.
Städa, plocka undan i hemmet. Tvätta bör jag verkligen göra med.
Får helt enkelt se vad som händer idag. Ska snart höra av mig till person nummer 1 för o se om de blir nåt med hundarna idag!
Vi har kommit fram till att börja försöka träffas på just söndagar. Bra idé!
Men de skulle säljas bil o sånt så de var lite ovisst.
Jag skulle med vilja ha en ny bil faktiskt... en realistisk. Självklart vill man väl ha en stadsjeep som drömbil. Men de får vänta tills jag bor med min rika man i vårt flådiga hus, med pool ;) *can't wait*
Jag ska se till att de blir så.
Man kanske kan sätta ut en annons?
"Sökes: Man i medelålder med båda fötterna på jorden, självständig o vacker. Välbetalt arbete och en skön skopa humor.
Finnes: Världens bästa sambo/fru/ditt livs kärlek. Lagar god mat, är huslig och kan förse dig med det mesta av det bästa."
Blocket nästa!
Jag håller tummarna.

Vaknade när klockan slog 7 igår morrse.
Vid 7.50 åkte jag o Abbie in till stan o jobbade lite. Sen vidare till norrpan.
Städade av Jula en sväng, Micke var inte där så kunde inte tjata med honom till himelstalund då heller. Kom på att jag inte kollat upp karta hur man tar sig från A till B. Men eftersom jag föddes med ett fantastiskt lokalsinne (plus att jag åkt fel 100 gånger i norrpan när f.d pojkvännen bodde där) så hittade jag dit på första försöket! Då blir jag sådär glad så jag jublar för mig själv i bilen.
Var ju ca 40 min tidig, så vi drog på en promenad runt området.
Sen blev det en helbra träning med hunden.
Kände mig glad o trevlig den här gången :P
Kul att vi kunde växla lite ord med varandra istället för o stå i varsitt hörn o glo.
Kul gäng de där. O många brudar är vi *höhö* We're here to conqure!
Undrar när lydnaden ska dra igång, jag är ju pepp.

Förövrigt i livet så känns det mesta bra fakiskt.
Förutom jobb-biten.
Men får väl köra ett rejs där.
Kan bli lätt irriterad på vissa saker, men de är ju inte så världen går under. Men man börjar undra ibland vad som är grunden? Vad är de som trycker där inne egentligen?
Eller som i ett annat fall- why me? Lilla nica liksom? Jag uppskattar det verkligen, men lite svårt o hantera bara. Jag är ju inte världsbäst på o läsa av situationer.
O sen finns de saker som gör mig så himla anti. O de är killar som är för på. Spelar ingen roll hur snygg, trevlig o 10 poängare han må vara alltså, men när de blir för mycket så blir jag helt anti. Har lyckat träffa på sånna ett par gånger tidigare, o de går fetbort. "När kan vi ses igen?" "Vad händer i afton?" *HAHA* När allt man säger o skämtar om, vänds till att de skulle va nåt mellan oss... Gadd! Jag är verkligen inte tjejen som faller pladask av att bli uppvaktad. Snarare tvärtom, när jag tänker efter. Blir nog som mest intresserad när den andra spelar svårflörtad :P Ta för er för tusan. Hatar folk som mesar "vad tycker du?" "du får bestämma!" "jag vet inte" (en fras som bör deletas ur SAO) Istället föredras: "NICA! ikväll ska vi på bio!" eller när meningarna påbörjas"Jag tycker..."
Lite synd att de är som de är, annars hade vi nog kunnat work someting out :P
Nog om detta.

När jag vi väl kom hem efter norrpan så slocknade jag i soffan. Konstigt att man själv blir så trött av o inte göra speciellt mycket. Vaknade vid halv sex. Bara o klä på sig o göra sig iordning för avfärd kl 6.
Hängde gäng i hooden hela kvällen. Käkade god mat, gjorde egen choklad mousse o kollade på melodifestivalen.
Lägg ner skiten säger jag bara.
När hälften av sveriges bidrag är typ ryska/turkiska så är de ta mig fan dags o lägga ner. PINSAMT SVERIGE! Orkar inte yttra mig mer om den saken, med risk för att låta lite väl... ja.

Skulle sova ut imorrse tänkte jag, eller ja, de är väl fortfarande morgon iuförsig.
Men vaknade vid 7 första gången, sen vid 8. slutade med att vi gick upp strax innan 9. Tog ut Abbiegail en liten sväng. Käkat frukost. O ja. Nu är kl 10, som jag trodde hon skulle va när jag vaknade.
Men man är väl utvilad antar jag eftersom jag vaknade av mig själv.
Så himla skönt o sova med alla djur i sängen. Vet att jag va jätte anti att en viss hund sov i sängen förut. Men de var nog mest för att de blev för många väsen i sängen, too crowded. Nu tycker jag att de är skit skönt att Abbie ligger o snarkar på ena sidan, o Hobbe på andra, o jag i mitten :)
Fast de blir inte varje natt, de får ju inte bli vardag :P
Men har jävliska cravings efter o spoooonaaaa...
Love it.

Nu ska jag ta ta i den här dagen. Gör de du med.


Inga kommentarer: