tisdag 6 januari 2009

Reunion

Har ju fått hem de där nedrans inbjudan till Klassåterträffen.
The big event.
10 år sen man gick ut 9'an.
Hur sjukt fort gick inte det då?
Jag har inte haft nån kontakt med typ nån från min klass från högstadiet, sen jag gick ut 9'an.
Därför känns de ju självklart lite småjobbigt o komma dit. Helt själv liksom.
Men å andra sidan så kommer de ju säkert fler som känner som jag. O jag vill verkligen inte va den som bangar o inte kommer.
Tjejen som jag höll ihop med under hela skoltiden, från 1-9'an pratade jag med sista gången på skolavslutningen i 9'an. Jätte konstigt blev det. Vi sågs flera gånger efteråt men sa aldrig ett ord tillvarandra. Jag var jävligt glad då åt att "bli av" med henne, o få bli "Veronica"... inte skuggan bakom "X". Därför tror jag nog att gymnasietiden var den roligaste skoltiden ever. Helvette va kul jag hade! Den återföreningen, om det nu blir nån, kommer jag se fram emot.
Men visst ska de bli kul o träffa alla igen o se vad som hänt under de senaste 10 åren.
Vad fan ska jag briljera med?
Ehhh... började jobba i butik, sen hamnade jag i städbranchen, o nu är jag säljare o singel. Åkt utomlands en gång. Haft en himla massa förhållanden. Men bor fortfarande kvar i Ljungsbro. Hepp!
Haha.
De blir nog skoj. Förhoppningsvis är ju hela skolan i samma "salong" så man kan kryssa lite emellan dom man faktiskt fortfarande umgås med.


1 kommentar:

Anonym sa...

Klart du ska gå =) Jag funderar starkt på att göra´t iaf! Man sitter ju vid samma bord som sin klass o käkar men sen är det ju fritt fram att mingla o då kan ju vi återförenas o festa natten lång! =)