söndag 7 oktober 2007

Är de så ni funkar?

Hitta de en krönika, skriven av en kille.

"Jag är nämligen inte särskilt road av mina ständiga snedsprång, mina på tok för korta relationer. Den där allmänna uppfattningen om att killar inte bryr sig och aldrig funderar över vad de ”verkligen känner” är bullshit. Ren jävla bullshit. Det är inget annat än en tragisk schablonisering skapad av ett gäng kvinnliga tv-producenter i ett flashigt konferensrum någonstans.
Jag är inte vanligtvis någon gnällspik som sitter och blöder så att alla kan se. Jag gläds av att träffa nya människor och går oftast in i nya, så kallade, ”relationer” med en positiv känsla i magen och med hopp om allt jag vill ha. Problemet tror jag snarare ligger någonstans i att jag ställer för höga krav. Jag vill vara för trygg och känna mig för säker för att det egentligen ska fungera över huvud taget. Tjejen i fråga kan vara fullständigt underbar i sig, men jag är titt som tätt blind i min jakt efter perfektion.

Och till alla män som känner igen sig i vad jag nyss skrivit har jag en liten news flash – det finns inget som heter perfektion. Ingen är perfekt. Och det är det som måste vara vackert. Alla har brister och alla gör fel – även om det tar år för idioter som mig att verkligen förstå det."

Inga kommentarer: