lördag 20 oktober 2007

Valpkurs!

Funderar starkt på om man skulle ta o skaffa Abbie en egen blogg, de blir så himla mycket dogg-snackers här :P
Men å andra sidan är hon ju en del av The Nica Concept nu så... ni kanske borde stå ut.
Har vart uppe o jobbat en sväng idag, duktig som man är! Extra klirr i kassan för mig.
Har märkt att jag jobbar bäst på morgonen. HElt sjukt va jag drar på som en liten vessla. Yven fick till o med säga till om att vi skulle "ta nån jävla paus nångång!" :)
Kostnadseffektiv!
Kul o jobba med lite annat folk oxå, no offence S :P Men de är oftast jag o S som jobbar ihop nu, typ bara egentligen. Man snackar liksom inte så mycket med dom andra då.
F.ö på jobbet så är de lite struligt nu verkar det som. Har inte fått några klara besked men mycket snack går just nu... känns ju inge vidare alltså, om snacket stämmer :S
Uppsägningar m.m. men förhoppningsvis ligger jag väl bra till hos dom.

Hur är folk funtade egentligen, undrar jag ibland.
Fick som sagt hänga med på en flyttstäd igår, o innan det skulle vi tillbaka till en gubbe som vi redan fluttstädat åt. Han var alltså inte nöjd.
O så kommer man dit. O vad är de det handlar om? JO: lite lite skit bakom kylskåpet (som f.ö var gammalt så skit som inte går bort får man väl räkna med?) o liiite damm på en lampa i badrummet. Detta ville han alltså att vi skulle åka ändå ut till "vet inte vart, men långt var det" för o fixa.... KUNDE inte karln tagit en trasjävel o gjort det själv? Är de verkligen klimatsmart o ringa o beordra ut oss för en sån liten sak??
Jag skulle då aldrig få för mig att göra det. Däremot skulle jag självklart ringt o sagt att de hade glömts o kanske kräva lite avdrag... Folk har tillomed ringt om små gruskorn som legat kvar på golvet... som dom säkerligen själva har dragit in, för när man kommer dit sen så är de plötsligt en massa möbler o skit i lägenheten/huset... Herrejisstanes I say.
Nog om detta.
Efter denna lilla arbetsdag var de dax att åka hem o förbereda hunden för valpträning.
Vi fick i läxa att träna kommandom som "sitt & ligg" med ögonkontakt så klart.
O de kan vi riktigt bra. "Sitt" är superenkelt, bara jag har godis eller om hon känner för't :P Ligg gör vi tydligen bara hemma, för ute på gräs var de inge roligt alls.
Kul o se vad dom andra hade för hundar, o se hur dom för sig. Vi var kanske inte bäst i klassen, men duktiga var vi! Abbie ska ner så mycket o nosa i backen o lukta efter dom andra hundarna så de va lite svårt o få kontakt med henne. Men vi fick med ett "dressyrhalsband" hem så de ska vi träna på till nästa gång. Kul! :D
Nu ska jag käka lite mat o ta de lugnt, fullt upp fram tills nu så de känns i kroppen.
Annars mår jag bara prima. Allt flyter på som de ska känns det som.
Snacka om o ha humör svängningar :P


Inga kommentarer: