söndag 28 oktober 2007

Tråkig helg

Kan nog sammanfatta den här helgen som jäkligt tråkig.
Mycket pga dåligt med pengar, o dåligt med sällskap.
Inge alls roligt o vart själv den här helgen, eller C var ju här i fredags iaf.
S kom förbi på blixtvisit förut idag. O sen va jag ute o gick med C igen.
Så ok, inte helt själv har jag väl inte varit... Jag ger mig.
Sitter som ett kolli o skriver nu, orkar inte ta ner benen från sängen..:P så vid lite stavfel skyller vi på det.
Skulle ju sett Heroes maratonet igår på 4plus, men missade det nästan helt. Hade inte ro o sitta framför tv'n så jag såg bara ett avsnitt. Får helt enkelt glömma den serien, lite trist den verkade ju bra. Men man har helt enkelt inte tid för varenda jävla serie :D
Söndag idag. De betydde mat uppe hos mamma o pappa. Dom är ju för rolioga dom där två. Pratar jämt i mun på varandra o pappa suckar över att mamma alltid ska löägga sig i saker som hon inte fattar sig på. Ex: " Min mobil funkade inte förut, de måste bero på det är bredbandsbolaget va? internet?"
*suck*... nej?
Eller om vi pratar om bilar är de samma sak. Fast pappa o jag har oftast kul när vi sitter o lyssnar på henne o kommenterar de hon säger :P
Annars umgås vi inte så mycket, mamma började diska o pappa gick upp o la sig i soffan o somnade, medan jag satt vid datorn o kolla facebook. Hejsan hoppsan!
Sen skyllde jag på nåt viktigt o åkte hem. "Men du skulle ju få glass!" gastar mamma, som aldrig är riktigt nöjd förns alla har ätit ihjäl sig.
Julafton är verkligen en sån dag. Först är de frukost med skinkmacka o allt fan o hans moster, sen efter det ska de drickas kaffe, sen är de mat nånstans efter det, o ja vi vet ju alla vad fasen de är som hamnar på bordet så den listan behöver vi inte redovisa, sen ska vi dricka kaffe igen efter det, med nån kaka som hon bakat, sen är de skinkmackor igen senare på kvällen, o sen kaffe på det. Minst.
Vi gör inget annat än o äter. De tråkiga är att brorsan o hans familj alltid är med hennes släkt på dagen så dom kommer oftast inte förns senare på kvällen till oss. O innan dess är de ju bara jag, mamma o pappa. Som vilken jävla söndag som helst. De va mycket roligare förr när man var liten. Då var vi alltid hos farfar med pappas släkt. En massa folk. Men nu är julen så förbannat överskattad. Känns nästan fånigt o sitta där o ge varandra en massa presenter... O ännu mer fånigt o önska sig nåt. I år önskar jag mig ingenting speciellt... pengar kanske:P Presentkort på Ikano brukar alltid gå hem.
Nog om julen o dess tillbehör.
Var innte på KY-guiden igår o skulle kolla lite utbildningar, men de fanns ingenting som passade mig. Hade tänkt mig nåt med naglar.. nagelskulptris eller nåt sånt. De tycker jag är kul. Men då får man gå på sånna där dyra jävla utbildningar som saknar studiemedel.
Det får helt enkelt vänta tills man flyttat ihop med nån karl som har råd o försörja oss båda nåt år eller två. Som jag läst på vissa sidor så är de ju just det många karlar (pojkar!) strävar efter. Att ha en kvinna hemma framför spisen som tar hand om barnen, hundarna o lagar mat o städar.
*PANG* En stekpanna i huvvet på er o ett hjätligt välkommen till 2000-talet.
It aint happening. Inte med mig iaf :P
Viiisst, stört skönt o slippa jobba heltid o ändå få skiten o gå runt med plus, men o va hemma hela dagaran o umgås med andra desperata hemmafruar är verkligen ingenting som tilltalar mig.
Sen har jag väl en förkärlek till "jag gör de själv, så slipper jag göra om'et" vilket kan leda till att jag tar tag i alldeles för mycket grejer, men sånt går att träna bort ;)
Oh well.
Nu ska jag slänga mig i soffan, precis som jävla vanligt, o kolla på tv.
Cravings som fan efter godis, men köpte faktiskt inget. Clementiner nästa!


Inga kommentarer: