torsdag 17 juli 2008

It's a bjutifull day today.
Gick upp vid 9.
Jag tror min hjärna har en inbyggd väckarklocka som är ställd på just den tiden. Varenda jäkla dag jag vaknar så är klockan 9.
Eller iaf däromkring...
Gick upp o åt frukost, sen slängde vi oss på soffan. Jo'ho'råh - De ska va slappt på semestern, de har min mamma sagt.
Sen fick jag sms o gick sedan på promenad ner till berg t.o.r. Pratade samtidigt med P a.k.a chinaman o bestämmde träff senare på dagen.
Kom hem o käkade lite mat igen. Bestämmde med C att de va dags att dra en grill ikväll.
Sen tillslut kom iaf P med Lex o då fick hundarna leka av sig på fotbollsplan. Märkligt va fort dom tröttnade idag... kanske ses dom för ofta nu :) Abbie älskar iaf att bli tacklad o omkullknuffad. För då får hon ge igen!
Pratade lite igår via detta jävla internet, men blev inte mycket smartare av det. Jag kommer aldrig att förstå mig på andra människor. Iaf vissa av dom.
Kollade på några avsnitt av The Hills, men insåg snabbt att jag redan sett dom, typiskt. Jag som trodde de va en helt ny säsong som jag inte sett.
Anyhow, så blev jag efter besöket väldans sugen på choklad. P, som sällan spar på orden frågade artigt om jag menstruerade. Men svaret är nej, jag är bara sådär super-asa-sugen ändå.
På choklad... dumbass.
Så raskt åkte jag ner till Cloetta, detta himmelrike ( som var bättre förr) o köpte mig 2 stora härliga shåkladkakor. En med Marianne, o en med kexbitar.
Hoppas C hjälper mig o äta lite, annars får jag dåligt samvete.
Nu ska jag invänta kl 18.30 då det har bestämmts träff nere på lokala hemköp.

Väl mött, imorrn är det fredag!

Inga kommentarer: