söndag 20 juli 2008

Thunder!

Vaknade av att de mullrade å de grövsta ute.
Trodde först de va nån sopbil av nåt slag som tömde nån container precis utanför mitt fönster, men sen hörde jag dom stora regndropparna o förstog... it was the freaking åska.
Jag är inte speciellt rädd för åskan, jag tycker det är mysigt. Så länge man är inomhus iaf.
Under uppehållet nu så gick jag o Abbie ner till berg o tillbaka.
Är så himla stolt över min lilla dam. Gick förbi en massa hundar, visst hon glor på dom, men gör inte ett smack. Hon har tillomed slutat vända sig om efter dom som hon gjorde förut. Mötte nån stor lurvig sak som började skälla o dra i kopplet när vi gick förbi, o jag såg på hennes min att hon små log lite sådär i stil med "Jaha, nu kommer väl din mördarhund börja skälla o göra utfall, bara för min gör det"
Men icke, Abbie gick lugn förbi o bara tittade på den där fåntratten.
Dock är de lite svårare när de sitter en stor jävla fågel vid kanal kanten o man inte är beredd... Vet inte vad dom heter fåglarna... ser ut som en pelikan fast mycket smalare.. trast kanske? Får googla... den ville hon iaf gärna jaga efter.
Gick över bron sen efter broöppningen var klar o båtarna åkt förbi, kom en hel drös med folk o gick mötandes emot oss, o alla ta mig tusan tittade ner på henne o log o sa att det var en sån fin hund :)
Ääässschh dåååååå :P
Trots att jag är ganska så glad ändå nu förtiden så är det ändå en sak som tynger mig lite. Jag funderar på om jag vart sådär jävla blåögd igen o gått på den lilla historien. Sånt gör mig jävligt förbannad iaf. Kanske mest på mig själv. För är de nåt jag besitter så är det självgodhet. Ingen jävel ska tro att dom kan lura mig o.s.v o då gör de extra ont när man märker att så kanske är fallet. Tycker situatinen är riktigt dålig iaf. Riktigt dålig stil, o hur mycket jag än försöker o vända o vri på det till att jag kanske överreagerar så är de fan inte så. Det är dålig stil, o de finns ingen bra ursäkt. Men nu ska jg iaf försöka lägga det åt sidan. Jag har svårt för sånt. Men jag ska försöka iaf.
Känns som semestern bara tågar på o ingenting händer, o vädret är pissigt. Känns som allt händer sista veckan, bara för att lönen trillat in då.
Utgång o mat på onsdag iaf, jobb på måndag några timmar, Wp träning på tisdag tror jag, o sen fest till helgen. Ska åka till Lager 157 oxå o checka läget... vill till kolmården oxå, o se Hancock på bio. Får väl se vad man hinner med.

Nu blir de soffan o lite Hills. Jag har faktiskt inte sett några avsnitt även att jag skrivit det ett par gånger nu, har inte fått hem dom förns nu. så NU.. nu SKA jag titta!

Arrividerchi.
Så stavas det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yo biatch! Har kommer en halsning fran la bulgaria =) Vi var ju tvungna att ga in o kolla vara hattrickmatcher *hehe* Sol hela dagen lang o 28 grader i skuggan. Idag har vi spenderat en dag pa beachen o akt jet ski! Fun in the sun! Imorgon blir det att ta en tripp till Golden sands o besoka en vattenpark, yeii! Du forresten ang bilderna jag skickade med win zip sa var det meningen att det skulle vara bade midsommarbilder fran Sofie o Cecilia + mina bilder fran Liseberg o fodelsedagsfest. Maste ha blivit nat galet men du har fatt dom av Cilla nu istallet antar jag... Jaja, nu ska vi dra ut i solen igen aven om jag aldrig kommer kunna matcha Cillas branna *hehe* Kram o hej! (o kram till C o S om ni laser detta oxa, vykort kommer)

Nica Hansson sa...

Jag tror jag hatar dig just nu, biaaatttcchhhh! Jag vill oxå ha sol o värme... går i taket här hemma av allt regn!