tisdag 21 augusti 2007

OM jag så bara...

...kunde lägga upp videoklipp på min blogg så vore jag nästan lika het som Alex. Denna Alex. Denna gigant bland bloggskrivare ute i landet. Jag fick ett roligt ihop klipp av min kampfkatt igår kväll, jag skrattade faktiskt högt! :) Var på väg o skicka ett kul klipp tillbaka men kom på att jag inte hade tid för sånt trams o somnade istället.
Idag är jag jävlig! Det liksom ligger i luften hela tiden. Så fort jag fått en chans till o lägga in en spydig kommentar så har jag tagit den, idag.
Din gästbok är som flera rader av ren o skär mobbning va? Det är inte min mening. Jag skyller på... Amerikat. Du får väl ge igen helt enkelt. Ut med allt haat o förakt! :)
Ibland känns det som man pratar med en annan genom sin blogg. Jag vet att jag gjorde det förr. Jag o Stefan hade Blogg-battels. Those were the days.
"Jag slår vad om att hon tvättar sig med... Bliw. O blir så där... torr liksom." - Haha, dagens bästa.
Han kom o hälsade på idag igen, den där Stefan. Helt oväntad kommer han. När man minst anar det (satt på toa?) Hur ska jag nånsin kunna förbereda mig? Du bor för bövelen inte ens här!
Men jag måste ändå medge att det är trevligt.
Hann o äta upp en halv låda vindruvor under tiden.
Ingen mat har de blivit än. Det kommer bli en helvetisk kost denna vecka. Måste äta mig ur frysen, för några marrawax finns de då rakt inte. Det ligger en fryst vitlöksbaguette i min frys. Den skriker på mig. I can hear it. Tror de blir lite falikörv o lite tjock-korv o makkaruunar idag, imorrn kanske en kycklingfilé med nåt tjaffs till, o på torsdag mina vänner. På torsdag får jag lön! För lönetanten på jobbet hade kollat fel månad. Hoppla Kerstin.
O på fredag ska de ätas utav bara helvette. Visst?
Fredagar är ätar dagar för dom som går på diet. Så vill du inte moffa ensam, leta upp en dietare! They will gladely hold you company.
Det var det om det. det.

Inga kommentarer: