onsdag 22 augusti 2007

Plötsligt händer det.

Tänk om jag oxå kunde få vinna nångång på lotto.
Otur i kärlek, tur i spel? Kom igen då!
Aldrig att de händer.
25 tusen/mån i 25 år. Jo jag tackar...
Då skulle jag lyxa till det, till de grövsta.
Men jag skulle nog ändå jobba fortfarande, för o sysselsätta mig om dagarna. Orka bli hemmafru? Jag skulle kräks om jag blev tillsammans med en kille som hade dom planerna för mig. "Sen när jag jobbar som sån o sån så kan ju du sluta jobba o va hemma mer med barnen o ta hand om hemmet..."
My ass.
Mycket hände igår som helt föll ur huvvet på mig.
På morgonen fick jag o Millan tid över efter Jula i norrpan så vi svängde förbi donken i klinga o käkade några toast. o DÄR dök hon upp, som en ängel, utan vingar, bakom ryggen. En briud som jag kände igen SÅ väl. O VAD jobbigt det är o inte kunna placera folk. Då säger Millan "men henne känner jag ju oxå igen! Är de inte hon kanin bruden från Baren?" Vilket också var ganska så komiskt eftersom jag o mina vänner ofta använder frasen "Kaninhoppning här i baren" på överdriven rikssvenska, från just denna kanin kvinna. Anyhow, häng med här. Noop, inte hon. Men gud! Jag vet hur hon låter när hon pratar, o att jag sett henne ganska så förbannad o ledsen oxå. Är hon en vän till en vän? Men vem känner jag i norrpan som känner henne? Helen...som jobbar på donken i Klinga... nae inget kom upp. Vi gav upp o gick tillbaka till bilen o skulle fortsätta vår rutt. Då kläcker äntligen Milla det rätta svaret. "Jag vet nu! Haha, det är ju hon från Bonde söker Fru" TADA! Gåtan var löst. Skönt :)
(Jag tog mig friheten att glänsa med mitt svarta bälte i Googling)
Senare på eftermiddagen så var jag o Sofie på en hemstäd/kontors städning.
Det brukar resultera i att vi totalt tappar begreppet under timmarna vi jobbar ihop, av just trötthet eller ren o skär uttråkning. Den här gången gick vi lös på jobb-bilen.
"Va skitig den är" säger Sofie o börjar gno på bilen med hem-moppen. "ÅH! nu ska jag ta bort den där fläcken vid handtaget som jag stört mig på så länge" Jag som mycket väl vet att man INTE ska dra en blöt hemma-mopp på en bil, orkade helt enkelt inte bry mig. Inte min bil :P
Helt sonika tog jag tag i bil-rutorna som oxå var skitiga. Jag spectrade (som vi kallar det) o papprade rutorna så dom blev så fina så.
Så där stog vi nu, två "Samhall Wannabe's" o gjorde rent bilen. Observera att Sofie inte gick lös med moppen på HELA bilen utan just bara ena dörren... o plastlisten bak... o dörrkarmarna... hrrm. Sen spectrade vi innuti bilen oxå, o tömde ur mattorna o slängde allt skräp som låg i den. Jag tror folk runtomkring som sett oss måste skrattat. De skulle jag iaf ha gjort. Men de bjöd vi på. Hepp!
Sen åkte vi vidare!
Det var tisdagens bravurer det.
Idag hände inget ovanligt. Det var som vanligt, så att säga. Eftersom de inte va ovanligt.
Åkte hem till mamma o käkade köttbullar o potatis efter jobbet. "Potatis äter du väl fan aldrig va?" säger pappa. O de hade han nog rätt i. Eller jo, om vi räknar med klyftpotatis som man gör själv?
Cilla ringde för nån timme sen o resultatet fick bli en 5km lång promenad i skogsmiljö.
Såg att dom redan börjat plocka ihop tivolit nere i byn inför imorgon.
Ljungsbro Marknad. Denna tid på året då alla by-bor tar sig ut ur sina kojor o umgås bland stånden. Ska försöka få med min Beng-i-bollen dit på fredag innan vi äter ihjäl oss inne i staden. Måste ju visa upp Hooden i sin rätta glans!
Varför vill man göra en annan människa svartsjuk? Lätt! Man vill se om man fortfarande är eftertraktad.
Klurigt de där. Vet inte vad jag ska säga.
På måndag är de jag som går mainstream o klipper beckham frisyr o förmodligen blonderar mig.
Kommer jag få ligga mer då?

Inga kommentarer: