måndag 24 mars 2008

Missinassen

Här sitter jag läser en massa gammla blogginlägg, när jag egentligen borde skriva ett nytt!
Så de gör jag.
Sitter seriöst o inte tittar på tangenterna nu när jag skriver. Jävla duktig om jag själv får säga't!
Då är man en fullfjädrar geek när man kan skriva utan att titta.
O de kan inte jag till 100% än, så jag kan va lugn. Eller borde jag kanske snabba på?
Oh well.

Var iväg på hundtävlig idag med P. Det va mäkta trevligt. O jävla kallt. Men känns som en eskimå dräkt knappt hade hjälpt det heller. Inte varje dag man hinner med o kolla på hundtävling, försöka hantera en stor hund utan att lyckas, peka finger o ha matkrig med en annan bil på motorvägen, komma på att bilen man åker i har ett eget liv -inom loppet av några timmar. Bra jobbat! De va nånting mer jag fick i order om att skriva.. men de har jag faktiskt glömt...
Imorrn ska vi dit igen. Då ska jag hejja mig gul o blå. Sen vidare iväg på Wp träning.
NICE!

Blev inge besök till Elmia.
Skulle tydligen inte va nå bra iår vad jag hörde...
O ekonomisk som man är så spar man dom slantarna istället... o super upp nästa helg :D
WORD.
Då är de dags o gå all-in igen.
Skulle boka kryssning förut ikväll, men kom fram till att de skiljer en jävla massa para mellan viking cinderella o birka paradise. Kan ju bara betyda att paradise är mycket bättre. Men frågan är om man bryr sig om det när det är en dygnskryss á la dansa-hela-natten-lång-o-köpa-billigt-dricka som gäller iaf?
Vi får se vilket fartyg vi sätter oss på anywho. Vilken vi än väljer så är det ju just den som rockar!
...gud nu får jag väl ändå ta o lägga ner...

Käkade flötig pizza o kollade på La ink ( jag får bläck abstinens av sånna program) Erik o Mackan (skratta så jag tjööt, love'em) o sen fick de bli Bring it on - In it to win it.. igen! Han är ju förjävla het. Vart är alla biffiga latino killar i den här stan??

Nu är de sängen igen som gäller.
På nåt konstigt sätt känns de som jag precis nyss sov i den.
Jaja.
Värmande sovsällskap uppskattas...
O ett badkar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet! Lägg pengarna du sparar på att inte åka till Elmia på den dyrare kryssningen =) Tadaaaa! För då är det ju liksom "bonuspengar" eftersom dom egentligen inte skulle finnas kvar...typ...eller nåt =) Have a nice day mate, now I´m off to work. Bye bye then!

Anonym sa...

Biffiga lations?
Först vinge och styla bilen nu efter sökes nysvenskar? Jag mår illa och överväger att inte läsa bloggen mer då det kommer ifråga sätta vårt fortsatta umgänge!

Nica Hansson sa...

Party Cruz Bitch- Ibland är du så smart så de svider i ögonen :D Jaja, de är ju majoriteten som väljer. Vi kan snacka mer ikväll!

Beng- Jobba på fel/särskrivningarna hörrö. De blir liksom inte samma effekt av de du skriver. Vad är det för fel på vältränade killar med mörkt hår o alldeles gyllenbrun hy? Jag ser då INGE fel alls :) COME TO MAMA!

Anonym sa...

Nej det är det som är problemet, att du inte ser problemet/problem som uppstår. Men nog om det, nu åker denna blogg bort från favoriter.